bursali sevmis 

kapat
  1. urfalı sevmiş türküsü nün bursalı uuserler için uygulanmış yeni versiyonu. radyo uludag da melankolik tarafından canlı olarak seslendirilmiştir. *
    #1626782 (imhotep, 10.05.2007 01:16)

© 2008 - uludağ sözlük

bursali sevmis başlığındaki yazılar uludağ sözlük yazarları tarafından yazılmıştır. bursali sevmis ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu bursali sevmis nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur.

» sipru » mcdos goffertstadion » kayseri nin kadikoy de uefa kupasini kazanmasi » minibuste motorun uzerine oturmak » sozluk yazarlarinin itiraflari » hatunlarin hali saha maci yapmasi » enternasyonel france galop istanbul kosusu » egzozcu » turklerin pipilerinin 12 inc yani 30 cm olmasi » bu kadin hep sarki soylesin ben dinlerim a b c d e f g h i j k l m n o p q r s t u v w x y z 0 1 2 3 4 5 6 7 8 9 » sitemap » kısa » Beijing 2008 Olympic Games