bursali misin kadifeli gelin 

kapat
  1. ilk mısrasının sonundaki içilen şeyin konyakmı şarapmı olduğu konusunda arkadaşlarımla bayağı bi tartışma içine girmemize neden olan bir bursa türküsü.
    #1269096 (Faithfull Casanova, 07.02.2007 02:55)
  2. tigana'ya armağan ettiğim, küfür tadındaki türkü...

(bkz: 13 mayis 2007 bursaspor besiktas maci)
    #1639588 (fobia, 13.05.2007 20:17)
  3. bir su ictim testiden yavrum, sensin beni mesteden
    cennet makami olsun yavrum, seni bana dost eden

bursali misin kadifeli gelin, caydan mi gectin?
    yanaklarin al al olmus, konyak mi ictin?

ictigimiz konyak, mezemiz kaymak,
    sen kimin yarisin yavrum, her yanin oynak?

arabaya sen bin, faytona ben,
    anasini sen al, kizini da ben.
    #1794891 (dawsonleery, 20.06.2007 12:38 ~ 12:39)
  4. ortaokulda hepimize zorla söyletilmiştir.bilmiyorum sadece bize mi kalkıyodu şeyleri.yoksa cümlemize bu eziyet yapılmış mıdır *
    #1794909 (chucklet, 20.06.2007 12:41)
  5. duyar duymaz zihnimde hep kirmizi yanakli utangac bir yeni gelini canlandiran sarki..ve tabiki bursa'da yasayan hayali bir gelini..
    #1794918 (miniksaricivciv, 20.06.2007 12:43)
  6. son derece şirin eğlenceli bursa türküsü. trt yurttan sesler konserlerinde koro halinde okunurdu bazen bu türkü. coşturur.
    #2669010 (tarih ve saat;, 06.12.2007 15:08)
  7. dinlendikce insanı coşturan,pek sevilen bursa türküsü.
    #3309877 (chewezingeer, 23.04.2008 21:50)
  8. bircok kaynakta bir su ictim testiden adiyla gecer.
    #3419199 (limon cicegi kolonyasi, 19.05.2008 20:34)

© 2008 - uludağ sözlük

bursali misin kadifeli gelin başlığındaki tanımlamalar uludağ sözlük yazarları tarafından yapılmıştır. bursali misin kadifeli gelin ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu bursali misin kadifeli gelin nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur.

» charles darwin » karizma erkek isimleri » proforma fatura » en guvenilir kurum tsk dir geyigi » oyungezer » kuran i kerim » peruk » hand of stone » gentle giant » abdullah ocalan » osman yagmurdereli » adventure » sacmaliklar altinda bogulmak » azmi karamahmutoglu » cemal sureya » a » b » c » d » e » f » g » h » i » j » k » l » m » n » o » p » q » r » s » t » u » v » w » x » y » z » 0 » 1 » 2 » 3 » 4 » 5 » 6 » 7 » 8 » 9 » sitemap » kısa » 5 ekim 2008 manchester city liverpool maci » kurtlar vadisi pusu » bugunun isini yarina birakmayan seovi » benjcev » universiteyi bakire bitirebilen kiz » roberto carlos » netlogdan kiz dusurmek » namarie » turk birligi lisesi » yeni baslayanlar icin turist rehberi » hakkinda bu kadar entry girilince oldu sandim » editle entry sildirmek » sozluk yazarlarinin emo sevdalisi olmasi » salcali ekmek » hebeley episode iii