burnu 

kapat
sözlük'te yok!
Ama aşağıdakiler belki işinize yarar.
  1. laz burnu
  2. ari burnu
  3. kus burnu
  4. servi burnu
  5. incekum burnu
  6. burnu kalkmak
  7. yason burnu
  8. bir kus burnu eksik
  9. trafalgar burnu
  10. sevgilinin burnu

© 2008 - uludağ sözlük

burnu başlığındaki yazılar uludağ sözlük yazarları tarafından yazılmıştır. burnu ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu burnu nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur.

» bugra kilicak » sevgilinin arkadasinda kalmasi » dnz gzms ck ykskl » unluler oynamasa daha cok satacak urunler » sadece uludag sozluk yazarlarinin mukemmel olmasi » haime pahilio » din mukaddes ve ortak bir degerdir » aysun kayaci » benimle cikmana karar verdim » ulu sozluk iletisim bolumunden yaran mailler a b c d e f g h i j k l m n o p q r s t u v w x y z 0 1 2 3 4 5 6 7 8 9 » sitemap » kısa » Beijing 2008 Olympic Games