burhan sesen 

kapat
  1. ilhan sesen'in yeğeni. grup gundogarken'in 3 elemanından biri. önce tv8'de sonra trt'de hazırlayıp sunduğu yorumsuz adlı bir programı vardı.
    #1535316 (krmyrdsn, 17.04.2007 02:00)
  2. grup gundogarken olarak imza atmış oldukları harika albümler haricinde, trt ekranlarında seyircisiyle buluşan yorumsuz programını hazırlayıp sunan ve '96 tarihli bir dus gordum adlı albümlerin sahibi müzisyen.
    #1758315 (leggare, 12.06.2007 13:32)
  3. kardeşi gökhan şeşen ile "hayat bu" isimli albümlerini çıkarmışlardır."senin gibi bakmadı, hadi git, elimde olsaydı" göze çarpan şarkıları.boşandığından beri (boşanmadan da) 24 ünden 46 sına kadar her türlü bayanın ilgisini çeken( bkz: ben), garip bir çekiciliği bulunan insan.
    #3676819 (kill 4, 17.07.2008 13:30)
  4. burhan çaçan'la zaman zaman karıştırdığım insan, sanatçı.
    #3676900 (alpi, 17.07.2008 13:51)

© 2008 - uludağ sözlük

burhan sesen başlığındaki yazılar uludağ sözlük yazarları tarafından yazılmıştır. burhan sesen ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu burhan sesen nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur.

» aski haketmeyen birini sevmek » sozluge geldim hemen sivrileyim ekolu » yaran entry silinme sebepleri » data acqusition » yilan hikayesi » feyyaz kurus » gaza gelmis tuncay ozkan durusu » ortak atadan gelen maymunumsu insan » burun killarinin biyikla birlesmesi » olgar verim a b c d e f g h i j k l m n o p q r s t u v w x y z 0 1 2 3 4 5 6 7 8 9 » sitemap » kısa » 20 haziran 2008 hirvatistan turkiye maci