burhan ozfatura 

kapat
  1. eski izmir belediye başkanıdır. racap tayyip erdoğan'a başlangıçta destek verirken daha sonralarda melih gökçek'le aynı safta yer alarak rte yi yanlız bırakmışlardır. ayrıca izmir'e birçok hizmeti geçtiği, priştina tarafından bitirilen bir çok işin onun projesi olduğunu izmir'li insanlardan duymamız mümkündür.
    #441698 (palta, 19.07.2006 21:16)
  2. piriştina tarafından bitirilen birçok işin kendisince sahiplenildiği eski izmir büyükşehir belediye başkanıdır. sıkça dile getirildiği şekilde körfezin temizlenmesi işlemini kendisi başlatmamıştır. ahmet piriştina onun projesine son verip sil baştan bir körfez temizleme projesi yürürlüğe koymuştur, körfez bu sayede temizlenmiştir. özfatura ise dyp'li sahibi nedeniyle ragıp paşa dalyanı'nın yıkılmasına engel olmuş, izmirliler'i yıllarca berbat kokulu ve görünümlü bir körfeze mahkum etmiştir. körfezin en kokulu ve berbat yerine piriştina, temizledikten sonra içinde kazları, ördekleriyle bir park yaptırmıştır, pek çok izmirli elverişli havalarda bu parkta piknik yapmaktadır. (bkz: meles parkı)
    #1974284 (CaesarAug, 20.07.2007 19:33 ~ 21.07.2007 11:50)
  3. benim hatırlayabildiğim en büyük icraatlarından bir kaçı: eski kordon da gençlerin oturup, muhabbet edip, bira içtikleri, denizin hemen yanındaki banketlere katran döktürmek suretiyle kimsenin (başta ben olmak üzere) bir daha orada oturamamasını
    sağlamak ve yine kordon dan otoyol geçirip trafiği rahatlatmak amacı ile (ne fikir ama) kordona dünyanın molozunu, taşını, tozunu yığmak ve güzelim kordonu inşaat alanına çevirmek olmuştur.
    #4308645 (ben sanderson, 02.12.2008 13:50)
  4. 10-12 yıl önce, yaşar kemal nobel almak için batıda türkiyeyi aşşalayıp durduğu sıralarda , özfatura katıldığı bir toplantıda yaşar kemali eleştirmeye kalkmış, mikrofondan davetlilerin huzurunda , "iki kıçı kırık kitap yazmışsın, seni şımartmışlar, ulan sen kimsin be" demiş bizi koparmıştır.
    #4497564 (ancuez, 09.01.2009 23:46)
  5. mustafa necati özfatura'nın kardeşidir.

http://www.haberler.com/i...i-topraga-verildi-haberi/
    #5504151 (kamil, 01.07.2009 14:47)

Copyright © 2009 - uludağ sözlük

burhan ozfatura başlığındaki tanımlamalar uludağ sözlük yazarları tarafından yapılmıştır. burhan ozfatura ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu burhan ozfatura nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur. in this page you can find information about burhan ozfatura. Copyrights of the articles are belong to their authors.