burhan altintop etkisi 

kapat
  1. avrupa yakasi dizisinde yaptığı doğaçlamaların tv programları üzerindeki etkisi olarak tanımlanabilir. tiyatroyu bir nevi televizyona taşımıştır. *

(bkz: aninda goruntu show)

(bkz: komedi dukkani)

(bkz: kolay gelsin)
    #2954517 (cLktrk, 05.02.2008 15:20 ~ 13.02.2008 15:06)
  2. ilk başlarda iyi güzel bi' etkidir fakat herkes burhan altıntop oldu hocu.

şimdi düşünsene sokaktaki 3 kişiden 1'i "yivruum" diyerek konuşuyor. ne bileyim "bi' x kolay yetişmiiyy" diye bağırarak gezen kızlar gördüm lan!

msn nickleri burhan altıntop temalı hepsi.

ileti olarak da emre aydin şarkıları modası vardı bi' ara onu atlattık fakat bu sefer ki tehlike daha büyük. bi' nevi big boss.
    #3435385 (TrexxxXx, 23.05.2008 12:24)
  3. bir nevi the butterfly effect. sikertir valla dikkat edin.
    #3435401 (kacak dovusen ayi, 23.05.2008 12:28 ~ 12:29)
  4. amaaaan pirrt! tepkisi veren etkidir.
    #3435424 (chabert, 23.05.2008 12:33)

© 2008 - uludağ sözlük

burhan altintop etkisi başlığındaki yazılar uludağ sözlük yazarları tarafından yazılmıştır. burhan altintop etkisi ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu burhan altintop etkisi nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur.

» kendimi evlenecegim kadina sakliyorum » tom bombadil » anlamiyorum » turkiye turklerindir » and oceans » got lalesi » avignon » merve yi tavla » oss esnasinda tuvalete gitme bahaneleri » eksi sozluk a b c d e f g h i j k l m n o p q r s t u v w x y z 0 1 2 3 4 5 6 7 8 9 » sitemap » kısa » 20 haziran 2008 hirvatistan turkiye maci