burger king garsonlari 

kapat

1. belki adeti öyledir ama bizim türk geleneklerine uymayan garsonlardır. yapmacık gelir. yakasında ismi vardır, hele ki bir de duvarda 'ayın elemanı' resmi varsa sıçtınız. yılışık, dublaj türkçesiyle, 'iyi günler ben orçun, size ben yardımcı olcam. bir mozeralla ve ançuezli nefis, bir diet kolanız var, 12 dakikada hazır' demesi, siz pizzaya yumulmuşken dikizlemesi. uyuz bi şey hemşerim.
    #2519687 (antilopyawrusu, 26.10.2007 13:33)

Copyright © 2009 - uludağ sözlük

burger king garsonlari başlığındaki tanımlamalar uludağ sözlük yazarları tarafından yapılmıştır. burger king garsonlari ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu burger king garsonlari nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur. in this page you can find information about burger king garsonlari. Copyright of the articles are belong to their authors.