burger king den aci sos asirmak 

kapat
  1. burger king'lerdeki acı sosları seven, aynı tada sahip sosu marketlerde bulamayan insanın yapacağı eylem. oysa ki aynı sos heinzın, calvenin reyonlarına bakıldığında görülecektir.
    #1523937 (noitjo, 13.04.2007 21:25)
  2. burger king in kesinlikle farkında olduğu ve çalışanlarını sıkı sıkı tembihlediği hadise. aynı mevzu sarimsakli mayonez için de geçerlidir. ısrar etmediğiniz sürece bir taneden fazla verilmiyor. normal ketçap ve mayonezdense sürüyle.
    #3873539 (sidemansmileman, 26.08.2008 16:28)

© 2008 - uludağ sözlük

burger king den aci sos asirmak başlığındaki tanımlamalar uludağ sözlük yazarları tarafından yapılmıştır. burger king den aci sos asirmak ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu burger king den aci sos asirmak nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur.

» kisa boylu bayanlar » turk milleti » photofunia com » arog » tsk nin teroriste gozalti yetkisinin olmamasi » var misin yok musun christina aguilera » zlatan ibrahimovic in nac brada ya attigi gol » 999 tane ozel mesaji olan yazar » on bini deviren yazarlar » kevin keegan » desperados » sen » cecenistan da putin in sokak ismi olmasi » fenerbahce ile amerika arasindaki benzerlikler » status » a » b » c » d » e » f » g » h » i » j » k » l » m » n » o » p » q » r » s » t » u » v » w » x » y » z » 0 » 1 » 2 » 3 » 4 » 5 » 6 » 7 » 8 » 9 » sitemap » kısa » votka » burt young » i dont wanna know » yalnizligin anlasildigi anlar » 80 lerde cocuk olmak » sayokan » ben hep kendime cikan bir yokustum » amerikanemperyalizminin yurdum kekolarina tezahuru » iran in amerikan savas ucagini indirmesi » olympiakos » balli balli » concon sevgiliye muslum gurses kaseti hediye etmek » buse kilickaya » michael » internette kendini teshir etmek icin yasamak