burda allah yok peygamber izine cikti 

kapat
  1. rivayete göre izmir kantar karakolu'nda bina icinde yazan yazı.
    #2532390 (jeam, 29.10.2007 15:20)
  2. din ve devlet islerinin birbirinden ayrilmasidir.
    #2532408 (revolter00, 29.10.2007 15:24)
  3. istanbul da gayrettepe karakolunun nezarethanesinde yazılı olduğu rivayeti var ama pek inandırıcı gelmedi bana. bir kere emniyetten denetlemeye gelen müfettişlerin görmemesi için bile yazılmaz böyle şeyler. ama biz şehir efsanelerini seven insanlarız. inanmak işimize geliyor bazen.
    #2532471 (istanbul icin efkar vakti, 29.10.2007 15:37)
  4. her ilde en az bir karakolda yazdığı söylenen cümle.

bir benzeri için:

(bkz: ben eskiden barış mançoydum)
    #2532528 (Nexagon, 29.10.2007 15:47)
  5. tam bir şehir efsanesi değildir ki nitekim yazıyı on iki yıl önce kendi gözlerim ile görmüştüm.yazının tümü ise şu şekildeydi "burada allah yok peygamber izinde merhamet dileme"
    #2532558 (daksin, 29.10.2007 15:53)
  6. (bkz: ırak atasözleri)
    #2532660 (annabell lee, 29.10.2007 16:17)
  7. Polis karakollarında ve bazı jandarma karakollarında olduğu söylenen söz öbeği. Kimi kişilerin gördüğü söylenir. Bazı insanlara göre ülkede işkence olmadığına inanan insanlar buna da inanır.
    #2532811 (Anaconda, 29.10.2007 16:50)
  8. zamanında dev-genç üyesi olması sebebiyle işkenceler görmüş bir aile dostumuzun anlattığıdır. açıkçası yalan falan olduğunu düşünmüyorum.. yani hala işkenceden kalma kalıcı hasarları mevcuttur. Yakalandıktan bir süre sonra istedikleri ifadeye vermediği için gözleri bağlanarak bilmediği bir yere götürülmüş ve bina içerisine girdikten sonra gözlerini açmışlar ki koluna giren sivillerin o yazıyı bilerek okutmak ve göstermek için gözlerini açtığını söylerdi her zaman.
    #3891667 (I belong to che, 30.08.2008 13:30)

Copyright © 2009 - uludağ sözlük

burda allah yok peygamber izine cikti başlığındaki tanımlamalar uludağ sözlük yazarları tarafından yapılmıştır. burda allah yok peygamber izine cikti ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu burda allah yok peygamber izine cikti nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur. in this page you can find information about burda allah yok peygamber izine cikti. Copyright of the articles are belong to their authors.