burcu istanbul 23 

kapat
  1. sabahtan beri sözlüğün sağ tarafında arzı endam eden mini etekli yavrunun adı, memleketi ve yaşıdır.

öyle sanıyorum ki sözlükteki abazaların sayısı reklamverenler tarafından da tespit edildi, hayırlı uğurlu olsun.
    (luke skywalker, 07.05.2008 17:32 ~ 17:34)
  2. (bkz: super arkadas)
    (notrinova, 08.05.2008 14:39)
  3. (bkz: kafa hariç 17)
    (bu sevda kalbime bir gecekondu, 08.05.2008 14:41)

© 2008 - uludağ sözlük

feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur. yukarıda yazanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir.

» picasso olmedi » sabri sarioglu nun ac milan a transfer olmasi » kardelenler acinca » hizmetici egitim » erkan dogan » ayca isildar » sozlukle ilgili istekler » cifte moderatorler » greenplastic » ahirette uzayli ile karsilasan turk » evlenince degisenler » iyi orta gol getirir » bulent uygun » cakalyesun » kizlara 10 uzerinden puan veren insanlar » bana bak » 20 haziran 2008 opeth istanbul konseri » il padrion » pasif solcu » sampiyonluk kutlamalarina getirilen aslan » kanalturk un satilmasiyla boslukta kalan ulusalci » uzaklara gitme arzusu » olum korkusu sarinca iman eden ateist amca » yalanci romantik » pembe panter » reklam » oscar wilde in son vasiyeti » iyidere » gece karnin acikmasi a b c d e f g h i j k l m n o p q r s t u v w x y z 0 1 2 3 4 5 6 7 8 9 » sitemap » kısa