burclara inanmayan salak burcu 

kapat
sözlük'te yok!
Ama aşağıdakiler belki işinize yarar.
  1. 30 bin salak baslik acildi 1 milyon da salak entry
  2. balik burcu erkegi basak burcu kadini iliskisi
  3. boga burcu erkegi basak burcu kadini iliskisi
  4. aslan burcu erkegi ve boga burcu kadini uyumu
  5. boga burcu kadini oglak burcu erkegi iliskisi
  6. boga burcu erkegi aslan burcu kadini iliskisi
  7. okuz burcu erkegi inek burcu kadini iliskisi
  8. balik burcu erkegi oglak burcu kadini iliskisi
  9. boga burcu erkegi ikizler burcu kadini iliskisi
  10. boga burcu kadini terazi burcu erkegi iliskisi

© 2008 - uludağ sözlük

burclara inanmayan salak burcu başlığındaki yazılar uludağ sözlük yazarları tarafından yazılmıştır. burclara inanmayan salak burcu ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu burclara inanmayan salak burcu nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur.

» yurtsever cephe » herkes yazlikta ben evdeyim » 25 eylul 1905 » nachbar » akp karari aciklaninca kiyamet kopacak » zlam com » anasina bak kizini al » gotikse kesin verir » alejandro gonzalez inarritu » tuzsuz asim agrisiz basim a b c d e f g h i j k l m n o p q r s t u v w x y z 0 1 2 3 4 5 6 7 8 9 » sitemap » kısa » 20 haziran 2008 hirvatistan turkiye maci