burc hikayeleri 

kapat
  1. kucuk iskender tarafından yazılmış bir sikayet kitabı.

--spoiler--
    benim gibilerin resimlerini gazetelerden, afişlerden, miting alanlarından toplarken, bunun farkında bile değildim; ameliyathaneye alındığımda çoktan ölmüştüm; narkoz, "ben bununla muhattap olmam" dedi; pamuk, "beni kirletecek başka birini bulamadınız mı diye feryat etti.
    uzaklarda bir limanda bir vapur, "trene mi aşığım yoksa uçağa mı" diye söylenip durdu saatlerce. biz üç beş kişi, bardan çıkmıştık; sabahtı; ben evime dönüp ayak parmaklarımı sayacaktım; otobüs yoktu; bina yoktu; insan yoktu; atom bombası oraya düşeli beş dakika olmuştu.
    --spoiler--
    #3554174 (anime, 18.06.2008 16:23 ~ 16:45)
  2. sel yayınlarından cıkmıstır. daha önceden yazmıs oldugu iki kitabın birleşimi gibidir ayrıca. (bkz: balık burcu hikayeleri) (bkz: ikizler burcu hikayeleri)
    #3554253 (popiceyn, 18.06.2008 16:41)

© 2008 - uludağ sözlük

burc hikayeleri başlığındaki yazılar uludağ sözlük yazarları tarafından yazılmıştır. burc hikayeleri ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu burc hikayeleri nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur.

» uludag sozluk moderasyonu » iki buyuk nimetim var biri aptulla biri fettulla » aysun kayaci » delta » john arden » tri » benim adim kirmizi » fenerbahce » ipek ozkok » hala sozcugunu kullanarak provokatif baslik acmak a b c d e f g h i j k l m n o p q r s t u v w x y z 0 1 2 3 4 5 6 7 8 9 » sitemap » kısa » Beijing 2008 Olympic Games