burana 

kapat
sözlük'te yok!
Ama aşağıdakiler belki işinize yarar.
  1. carmina burana
  2. carmino burana
  3. burana codex

Copyright © 2008 - uludağ sözlük

burana başlığındaki tanımlamalar uludağ sözlük yazarları tarafından yapılmıştır. burana ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu burana nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur. in this page you can find information about burana. Copyright of the articles are belong to their authors.

» karga » no promise » yaran entry silinme sebepleri » yaran diyaloglar » asiti kacmis kola » mustafa kemal ataturk » karpuzkabugu » sozlukle ilgili istekler » devedikeni » kacak kelebek » uludag sozluk » july4th » alwayssleepy » arjen robben » ask » montajelemani » sozluk yazarlarinin nicklerinin hikayesi » prince of darkness » yeni uuser olacaklara nick onerileri » hepimiz ermeni yiz » mey » melankolik » sozluk yazarlarinin itiraflari » sozluk yazarlarinin dogum gunleri » uludag sozluk ten soguma nedenleri » haram » her erkegin hayalini susleyen gunahkar kadin » asli celenli cerit » potpori » oguzhan koc » cem adrian » ihtiyac » yemekteyiz naim » nirvanaya ulasmak » konismento » kamil yusuf » abi li konusan kiz » erotik hikayeler » genc fenerbahceliler » cikcik com » sofra duzenleme sanati » ekvador » evaporasyon » john petrucci » football manager 2009 » be your own pet » denek hayatim » hayko cepkin » ozgurcan ozcan » orhan pamuk u hazmedememek » astral division » david koresh » mugison » hypnogaja » luckysperm » a » b » c » d » e » f » g » h » i » k » l » m » n » o » p » r » s » t » u » v » w » y » z » sitemap » kısa » fizigimle degil zekamla on plana cikmak istiyorum » bathers » kardes » sifir alacagim deyip sifir alan delikanli » en iyisi yatayim » a dustland fairytale » japonca ask » ironi » justinianapolis » si