buralar yavsak dolacak 

kapat
sözlük'te yok!
Ama aşağıdakiler belki işinize yarar.
  1. buralar hep bkz dolacak
  2. buralar entry dolacak
  3. buralar hep ayar dolacak
  4. gulme lan yavsak yavsak
  5. buralar hep dutluktu
  6. buralar hep yemyesildi
  7. buralar hep bizimdi
  8. buralar soguk
  9. eskiden buralar hamsiydi
  10. eskiden buralar yemyesildi

© 2008 - uludağ sözlük

feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur. yukarıda yazanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir.

» saadetin istirap cekmek oldugunu ben kesfettim » araba camindan gotu gostermek » sanirim osurdum » raki masasina oturdun iste » anlatilacaklari dinleyecek kimse bulamamak » hurriyet » sekr » cok guzel hareketler bunlar » ayip denen bir sey var » bir oturusta 2 bucuk litrelik fanta icmek » aferin cok iyi dusunmussun » eksi oy almayi iplemeyen yazar » gundeme ilgisiz gencler » msn e koymak icin ozel olarak resim cekmek » teshirci yazarlar » fatal » tabu diyaloglari » vesikalik fotograflara photoshop yapan fotografci » santiye » kurtlar vadisi izlerken entry giren yazar » cum partisi sex partisi hani bunun fuck partisi » binbasi ersever in itiraflari » kadikoy de yapilan mitinglere son verilsin mitingi » kuntayi kinteleyen adam » idiot » kara duzen » pinhani » yalinayak basi kabak » ev boyarken birbirini boyayan ciftler a b c d e f g h i j k l m n o p q r s t u v w x y z 0 1 2 3 4 5 6 7 8 9 » sitemap » kısa