buralar hep yemyesildi 

kapat
  1. amcaların standart muhabbetleri. isa dan hemen sonra doğduklarından oraların eski hakimi izlenimleri vardır. ufuklara dalar ve şu tarz cümleler sarfederler:
    - evlat buralaa eskiden çayığlıktı. piknik yapaalaadı buralaada. şimdi hep ev oldu buralaa. (kendisinin, caddenin orta yerine 10 katlı apartman diktiğini unutacak kadar bunamıştır.)
    + amca sen ölsene
    - yemyeşildi yemyeşil *
    #211349 (gregor incegor, 04.05.2006 17:55 ~ 17:59)
  2. amerikayı keşfetmiş olan christophe colomb'un olası bi amerika gezisinde sarfedeceği cümle. *
    #211381 (janjan, 04.05.2006 18:13 ~ 18:24)
  3. baba, amca, dede vb kişilerin ''ahhh eskiden surda top oynardık hep yemyeşildi'' demesidir.
    #211416 (hendrix, 04.05.2006 18:23)

© 2008 - uludağ sözlük

buralar hep yemyesildi başlığındaki yazılar uludağ sözlük yazarları tarafından yazılmıştır. buralar hep yemyesildi ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu buralar hep yemyesildi nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur.

» vakanuvis » bobbejaanland » ediz » seker ahmet pasa » yaz tatilini cadirda gecirmek » the chestnut is back » biri bana gelsin » white trash » besinci nesile uvey evlat muamelesi yapilmasin » kerte a b c d e f g h i j k l m n o p q r s t u v w x y z 0 1 2 3 4 5 6 7 8 9 » sitemap » kısa » 20 haziran 2008 hirvatistan turkiye maci