buralar entry dolacak 

kapat
  1. * ses getirmiş bir başlık veya entry sonrasında, arkasından bir çok entrynin döşeneceği ima edilerek verilmesi muhtemel bakınız.
    #3384954 (WoLF, 11.05.2008 21:50)
  2. sözlüğe yeni gelen kız yazarların başlığına sık sık yazılan bir bkz.
    #3384956 (karin, 11.05.2008 21:51)
  3. (bkz: buralar eskiden dutluktu)
    #3384958 (otep shamaya, 11.05.2008 21:51)

© 2008 - uludağ sözlük

buralar entry dolacak başlığındaki tanımlamalar uludağ sözlük yazarları tarafından yapılmıştır. buralar entry dolacak ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu buralar entry dolacak nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur.

» endorgazmik retikulum » turkiye de kaliteli puronun bulunmamasi » summer 68 » marco polo » fetullah gulen » square dance » mouse ile sinek oldurmek » mongol » metrobus duragi degnekcileri » xbox360 dashboard » canli bombanin yakalanma ani » evladim niye yazmiyorsun » saw 5 » sigarayi tersten yaktiran sarki » fullmetal alchemist » a » b » c » d » e » f » g » h » i » j » k » l » m » n » o » p » q » r » s » t » u » v » w » x » y » z » 0 » 1 » 2 » 3 » 4 » 5 » 6 » 7 » 8 » 9 » sitemap » kısa » fsaa » sultana » ayiya dayi demek » kapitalimzme alternatif akimlar » death magnetic » never neverland » cesit cesit insan var » gercekleri baskasindan duymak » yemek yemeyince karnim acikiyor » ne yazsam kimseye yaranamiyorum » poliuretan boya » benim kimyami ifade eder denilen satirlar » bozcaada » uzundur sarkar oksayinca kalkar » 15 ekim 08 vatan gazetesine erisimin engellenmesi