burada insanlari seviyorlar mi dovuyorlar mi abi 

1. anneyle kaynaşalım, aile saadetini arttıralım diye gidilen tırt beyaz melek'te duyulan cümle. ben mahsun kırmızıgül'den ömrü hayatımda böyle tiksinmemiştim. o nasıl ağlak bir ses, abi yerine yayvan ağabey demeler, kaşı küçük emrah yapmalar. sinemada ne teyze amca varsa böhür böhür ağladı, akşam da sen bana bakmazsın evladım lafları dinlenildi. bi git be mahsun.
    #2856620 (meviq, 18.01.2008 13:19)
  2. (bkz: döver de sever de)
    (bkz: sen zevkine bak)
    (bkz: cirpinma senin de hosuna gidecek)
    #2856625 (hatun kaldirma kuvveti, 18.01.2008 13:20 ~ 13:21)
  3. - burada insanlari seviyorlar mi dovuyorlar mi abi?
    + biz bu kasabada yabancilari sevmeyiz!
    #2856632 (crying clown, 18.01.2008 13:22)
  4. - burada insanları seviyorlar mı dövüyorlar mı abi?
    + s.ikiyorlar.
    - ha, tamam o zaman. bende bi an için şaşırmıştım.
    + peki. gel bakalım yamacıma..
    #2856636 (deatly, 18.01.2008 13:24)

© 2008 - uludağ sözlük

burada insanlari seviyorlar mi dovuyorlar mi abi başlığındaki yazılar uludağ sözlük yazarları tarafından yazılmıştır. burada insanlari seviyorlar mi dovuyorlar mi abi ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu burada insanlari seviyorlar mi dovuyorlar mi abi nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur.

» elanur » lc waikiki » sevgili » torrent hizini arttirmak » ilk insanlar orijinal bizler cakmayiz » osteosit » vodafone » yo en la prizion » israilogullari nin sol frame i isgali » will smith a b c d e f g h i j k l m n o p q r s t u v w x y z 0 1 2 3 4 5 6 7 8 9 » sitemap » kısa » 20 haziran 2008 hirvatistan turkiye maci