burada abbas guclu havasi yakaladim biliyorum 

kapat
sözlük'te yok!
Ama aşağıdakiler belki işinize yarar.
  1. abbas guclu
  2. abbas guclu ile bon bakis
  3. abbas guclu esprileri
  4. abbas guclu nun tek kas olmasi
  5. abbas guclu ile bizim mucitler
  6. abbas guclu sinirle bakis
  7. abbas guclu ile genc kacis
  8. abbas guclu ile genc bakis
  9. abbas guclu ile bizim abazalar
  10. tum yolsuzluklari bir ben biliyorum havasi

© 2008 - uludağ sözlük

burada abbas guclu havasi yakaladim biliyorum başlığındaki yazılar uludağ sözlük yazarları tarafından yazılmıştır. burada abbas guclu havasi yakaladim biliyorum ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu burada abbas guclu havasi yakaladim biliyorum nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur.

» sozlukte ahkam kesen ucuncu sinif blog yazari » hanif » bl » buyuyuncekelebekolucam » laz pacino » koylu muyum neden cildirayim » kultur yoksunlugu » iserken ayaga cis sicramasi » kardesin askere gitmesi » kizla cikmayan reisin gay olma ihtimali a b c d e f g h i j k l m n o p q r s t u v w x y z 0 1 2 3 4 5 6 7 8 9 » sitemap » kısa » Beijing 2008 Olympic Games