bunyesi dunden razi 

kapat
sözlük'te yok!
Ama aşağıdakiler belki işinize yarar.
  1. dunden razi
  2. alan razi satan razi
  3. alan razi veren razi
  4. dunden yarina
  5. dunden bugune
  6. dunden esintiler
  7. dunden bugune tercuman
  8. dunden iyi yarindan kotu
  9. dunden razisin vermeye
  10. eskicamel ile dunden bugune

© 2008 - uludağ sözlük

feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur. yukarıda yazanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir.

» kocamustafapasa » 15 mayis 2008 san antonio new orleans maci » tuvalette entry girmek » the show must go on » bana soz ver » ne dedigi anlasilmayan zerzavatcilar » aziz yildirim » fatih urek » esra sencebe » arizona dream » aile bireylerinden gelen komik sms ler » santiye » kendim gibi olmak istemiyorum » devils advocate » selim sesler » aritra » warez bb org » nargile kafelerin kapatilmasi » sevgilinin vurdumduymaz olmasi » youtube » shantel » satanist memur » yaran msn iletileri » plajda ereksiyonu gizlemek icin kumdan kule yapmak » cennetteki hurilerin turbanli olma ihtimali » sozum odun gibi olsun hakikat gibi olsun tek » eskidendi cok eskiden » camasirlari katlamak » hataliyim sikiyosa ara a b c d e f g h i j k l m n o p q r s t u v w x y z 0 1 2 3 4 5 6 7 8 9 » sitemap » kısa