bunun nesi iyi 

kapat
  1. karşıdaki kişinin belki de anlamsız bir şekilde belli bir durumun sizin lehinize olduğunu anlatmaya çalışırken söylenebilecek söz. söylenen şeyin iyi olmadığının baştan kabulu var. ama aynı zaman da açıklama da istiyor.

-bak, bu kadar paran olacak.
    +bunun nesi iyi? o kadar çalıştıktan sonra, o parayı ne yapayım?
    -ondan sonra çalışmazsın işte.
    +bunun nesi iyi? sıkılırım ben.
    -yapacak birşeyler bulursun sen.
    (fotokopini cektir git, 25.03.2008 23:50)

© 2008 - uludağ sözlük

feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur. yukarıda yazanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir.

» kenesiz piknik istiyoruz » cok sikildik be abi » joe wright » chatwalk ta bir yerde » 3 doors down » allah tum muslumanlari korusun » amon amarth » mewtwo » kurtlar vadisi dizisine uygun karakter isimleri » midkemia » ufolara sirin gorunmek icin gote anten taktirmak » gulben ergen » silencer » eksi » e hosgeldin diyen yok mu » templar » tufanbeyli nin tarihi eserleri » yamuq » msn de erkegin kiz nick i kullanmasi » street fighter alpha 3 » haftanin en begenilen entrylerini kotulemek » hava soguk » kralice ve reis » yaran msn diyaloglari » tumer metin » asimo » gercek gelecek » kim oldugunu bilmedigim birine » erdogan egemenoglu a b c d e f g h i j k l m n o p q r s t u v w x y z 0 1 2 3 4 5 6 7 8 9 » sitemap » kısa