bunun neresi nitelik bilmiyorum 

kapat
sözlük'te yok!
Ama aşağıdakiler belki işinize yarar.
  1. ben evimi ozledim ama evim neresi bilmiyorum
  2. neresi sila bize neresi gurbet
  3. nitelik
  4. nicelik mi nitelik mi
  5. nicelik vs nitelik
  6. nitelik mi nicelik mi sorunsali
  7. nitelik nicelikten onemlidir
  8. nicelik degil nitelik onemli
  9. insan haklarini nitelik yerine zamana endekslemek
  10. neresi

Copyright © 2008 - uludağ sözlük

bunun neresi nitelik bilmiyorum başlığındaki tanımlamalar uludağ sözlük yazarları tarafından yapılmıştır. bunun neresi nitelik bilmiyorum ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu bunun neresi nitelik bilmiyorum nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur. in this page you can find information about bunun neresi nitelik bilmiyorum. Copyright of the articles are belong to their authors.

» karga » no promise » yaran entry silinme sebepleri » yaran diyaloglar » mustafa kemal ataturk » asiti kacmis kola » karpuzkabugu » sozlukle ilgili istekler » devedikeni » kacak kelebek » uludag sozluk » july4th » ask » alwayssleepy » montajelemani » arjen robben » sozluk yazarlarinin nicklerinin hikayesi » prince of darkness » yeni uuser olacaklara nick onerileri » uludag sozluk ten soguma nedenleri » 2050 yilinda girilmesi olasi basliklar » hepimiz ermeni yiz » sozluk yazarlarinin dogum gunleri » silik entry havzasi » mey » haram » her erkegin hayalini susleyen gunahkar kadin » asli celenli cerit » potpori » oguzhan koc » cem adrian » ihtiyac » yemekteyiz naim » nirvanaya ulasmak » konismento » kamil yusuf » abi li konusan kiz » erotik hikayeler » genc fenerbahceliler » cikcik com » sofra duzenleme sanati » ekvador » evaporasyon » john petrucci » football manager 2009 » post rock » sosyal sicinti » asaf savas akat » aforizmalar » baslik entry ve nick uyumu » hocaya tavir alan ogrenci » takip ettigin kisinin kaybolmus olmasi » teoman » alkolsamak » city ground » a » b » c » d » e » f » g » h » i » k » l » m » n » o » p » r » s » t » u » v » w » y » z » sitemap » kısa » cocuksunuz baska bir sey demiyorum demek » imkb » azerbaycan cumhuriyeti milli marsi » surekli gote got denildigini hatirlatan uuser » matahari » antivirus 2009 » ataturk ile hitler i bir tutmak » ankara » pkk li teroristlerin magarasinda yazan yazi » hem turk hem sunni hem fasist