bunun nedeni bana bu sekilde bakman 

kapat
  1. (bkz: braveheart)'da william wallace'ın 'peki neden bana yardım ediyorsun?' sorusuna fransız prensesinin verdiği 3 şiir kitabı,2 balzac romanı yoğunluğundaki cevap..ne cevap..
    #16625 (rasko, 16.01.2006 04:17 ~ 27.05.2006 01:51)
  2. + bana neden yardım ediyorsun prenses izabel? *
    - bunun nedeni bana bu şekilde bakman bay william.
    + nasıl şekilde? bu şekilde mi?
    - yok yok. sanki az önce daha iyiydi.
    + e ama bu şeklimde ne var ki?
    - hmm. öküz tren esprisini yapacağım ama kızacaksın sonra.
    + öküzü bilirim de, tren nedir prenses?
    #281711 (july4th, 27.05.2006 01:50)
  3. -neden soyunuyosun kuzum
    +bakışından kaynaklanıyo
    -hayır öyle demiyecen.''bunun nedeni bana bu şekilde bakman'' demen lazım, başlık öyle..
    +çok uzun valla demiyom ben bişi..bak ben çıplağım geliyorsan gel..
    -yok ya tadım kaçtı
    +tamam hadi dedigin gibi yapalım......bana baktın ya öle ondan dolayı şey yaptım
    -yok ya zorlama kendini bence
    #511419 (hayrola_genc, 08.08.2006 02:37 ~ 02:39)

Copyright © 2008 - uludağ sözlük

bunun nedeni bana bu sekilde bakman başlığındaki tanımlamalar uludağ sözlük yazarları tarafından yapılmıştır. bunun nedeni bana bu sekilde bakman ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu bunun nedeni bana bu sekilde bakman nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur. in this page you can find information about bunun nedeni bana bu sekilde bakman. Copyright of the articles are belong to their authors.

» haram » her erkegin hayalini susleyen gunahkar kadin » asli celenli cerit » potpori » oguzhan koc » cem adrian » ihtiyac » yemekteyiz naim » nirvanaya ulasmak » konismento » kamil yusuf » abi li konusan kiz » erotik hikayeler » genc fenerbahceliler » cikcik com » sofra duzenleme sanati » ekvador » evaporasyon » john petrucci » football manager 2009 » gs tv » zifir » omer laciner » eski sevgiliye yillar sonra yazilacak ilk cevap » hakan ural » her gun popo ustune dovme yapan dovmeci » parmakliklar ardinda » yaran hoca laflari » 22 kasim 2008 ankaraspor galatasaray maci » turkcell » a » b » c » d » e » f » g » h » i » k » l » m » n » o » p » r » s » t » u » v » w » y » z » sitemap » kısa » day and age » cafta » jesus to a child » antivirus 2009 » uzun ihsan efendi » yemekteyiz nika nin sevgilisi » koyunun gotune gul sokan kasaplar » murat karayalcin in yine hezimete ugrayacak olmasi » across the universe » once tus sonra koitus