bunun bir yazar ismi oldugunu sonradan ogrendim 

kapat
sözlük'te yok!
Ama aşağıdakiler belki işinize yarar.
  1. sozlukte onun bunun dogumgununu kutlayan yazar
  2. istatistiklerde ismi olmayan yazar
  3. istatistiklerde her hafta ismi bulunan yazar
  4. yazar isimlerinden marka ismi yapmak
  5. unlu isimlerinin yazar ismi olarak secilmesi
  6. fakir oldugunu gizleyen yazar
  7. yazar oldugunu sanan yazarlar
  8. yazar oldugunu zanneden zavallilar
  9. ruyasinda cumhurbaskani oldugunu goren yazar
  10. eksi oy vermekle yazar oldugunu zanneden tip

© 2008 - uludağ sözlük

feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur. yukarıda yazanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir.

» universiteler sosyal forumu » carlo emilio gadda » gammaz butonu » windows update uyarilari sirasinda cikan fuck sesi » yobaz profesor » icimdeki ates » mahrem » evlenilecek kiz var eglenilecek kiz var » muscoril » ne dedigi anlasilmayan zerzavatcilar » kipa » turbanli plaj voleybolcusu » kalbinden gecmeyenin agizin soylemesi » tavuk utulemek » emre altug » bosluktasallananadam » uzun hikaye » cikobis » boga burcu unluleri » fenerbahce nin shevchenko transferi » hos geldiniz » ursula k le guin » kiz sen kimsin kimlerdensin » basketbol takiminin en kisasi olmak » derste uyuyan hoca » do the right thing » avrupa edebiyati » cemalnur sargut » yaman gezgin kayboldu a b c d e f g h i j k l m n o p q r s t u v w x y z 0 1 2 3 4 5 6 7 8 9 » sitemap » kısa