bunu yaptigima inanamiyorum 

kapat
sözlük'te yok!
Ama aşağıdakiler belki işinize yarar.
  1. bunu soyledigime inanamiyorum
  2. inanamiyorum
  3. buna inanamiyorum
  4. gozlerime inanamiyorum
  5. uludag sozluk e bakiyorum basliklara inanamiyorum
  6. gozlerime inanamiyorum toplam 1040 ziyaretci
  7. bunu biliyorum cunku tyler bunu biliyor
  8. bunu yapan bunu da yapti
  9. bunu alan bunu da aldi
  10. ben bunu bilir bunu soylerim

© 2008 - uludağ sözlük

bunu yaptigima inanamiyorum başlığındaki yazılar uludağ sözlük yazarları tarafından yazılmıştır. bunu yaptigima inanamiyorum ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu bunu yaptigima inanamiyorum nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur.

» pokemon » aksiyon dergisi » babanin serefsiz olmasi » saw 5 » sansure sansur » sol bacagindan sag bacagina bkz veren kizlar » nazim imar plani » yoruk ali » desti izdivac » rasyonalizm a b c d e f g h i j k l m n o p q r s t u v w x y z 0 1 2 3 4 5 6 7 8 9 » sitemap » kısa » Beijing 2008 Olympic Games