bunu yapan ya da soyleyen ayik olamaz 

kapat
  1. Yapılan ya da söylenen şeyin ihtiva ettiği niteliğe göre getirilen yorumdur. Yapılan ya da söylenen eğer insanın gözlerini fal taşına çevirecek ve aklına mukayyet olmasını zorlaştıracak bir şey ise kesinlikle bu yargı dillendirilir.

(bkz: Ananı da al git diyerek, pişkin bir eda ile hiç oralı olmamak.)
    #765469 (bluevelve, 23.10.2006 00:39 ~ 12:27)
  2. (bkz: kahkahalarla ağlamak istiyorum)**
    #3378355 (Gore Gori Chapa Tipa Rota Hey, 10.05.2008 03:52)

Copyright © 2008 - uludağ sözlük

bunu yapan ya da soyleyen ayik olamaz başlığındaki tanımlamalar uludağ sözlük yazarları tarafından yapılmıştır. bunu yapan ya da soyleyen ayik olamaz ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu bunu yapan ya da soyleyen ayik olamaz nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur. in this page you can find information about bunu yapan ya da soyleyen ayik olamaz. Copyright of the articles are belong to their authors.

» fosfor » kapitalizm » teror orgutlerinin intihar eylemleri sebepleri » antoloji com » naim baburoglu » jardel in karisi » her soyledigini dusun ama her dusundugunu soyle » celik 1 operasyonu » alternatif alternatif x deme sekilleri » alternatif alternatif x deme sekilleri » krinkil » ilginc isimler » hymenoplasti » hayvanlarin cinsel hayati » 325 donem yedek subay alimi » olcay demir » ironi nedir » blow jop » kraftwerk » asker manileri » yaran facebook gruplari » get me off » kufur yemek icin yazar olmak » act of love » amat » prezervatif gibi hissetmek » murat karayilan » akp izmiri alabilir mi » besle yetimi siksin gotunu » volkan karsan » a » b » c » d » e » f » g » h » i » k » l » m » n » o » p » r » s » t » u » v » w » y » z » sitemap » kısa » oyle deme carpilirsin » bir derdim var i suratina kapamak » sokaklarda sevisen turbanli kiz » engin guneysu » ege mahallesi » sevilla nin sabri icin 7 milyon euro vermesi » dul kari eksperi ceto » melih gokcek » dunyahakimiyeti » siddeti siradanlastirmak