bunu yapan musluman olamaz 

kapat
  1. trabzonda papazin vurulmasi hadisesi olayindan sonra santa maria cemaati üyesi gulan kilic in söyledigi söz öbegi.
    #54905 (atan alir spor, 05.02.2006 23:46 ~ 23:47)
  2. 20 kasım 2003deki saldırının akabinde bakırköy yeşilcami imamı muhterem insan mustafa hoca'nın kurduğu tepkisel cümle..
    #281989 (grand ekinoks, 27.05.2006 06:25)
  3. istavroz çıkaran müslümana karşı söylenebilecek söz.
    #1691454 (arabaciarabayatasget, 27.05.2007 01:52)
  4. Rus bir askerin kafasını keserken vidyoya alanlar müslüman olamaz..
    #3097637 (Ceyzac, 05.03.2008 16:09)
  5. kurban bayramında hayvanlara olmadık eziyetler eden vahşi yaratıkları görünce söylenen söz. *
    #3097779 (akrep insani, 05.03.2008 16:38)
  6. "allah'im, senin can verdigin insanlari, sana inanmiyorlar diye oldurdum. beni cennetine alip bana bakireler versene" kafasinda olan insanlar icin denilebilecek soz obegi.

edit: yahu hangi intihar bombacisi yazar arkadas eksiledi bunu, bi adim one ciksa...
    #3097812 (curufinwe, 05.03.2008 16:47 ~ 18:21)

Copyright © 2008 - uludağ sözlük

bunu yapan musluman olamaz başlığındaki tanımlamalar uludağ sözlük yazarları tarafından yapılmıştır. bunu yapan musluman olamaz ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu bunu yapan musluman olamaz nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur. in this page you can find information about bunu yapan musluman olamaz. Copyright of the articles are belong to their authors.

» islami teror orgutu » fosfor » kapitalizm » teror orgutlerinin intihar eylemleri sebepleri » antoloji com » naim baburoglu » jardel in karisi » her soyledigini dusun ama her dusundugunu soyle » celik 1 operasyonu » alternatif alternatif x deme sekilleri » alternatif alternatif x deme sekilleri » krinkil » ilginc isimler » hymenoplasti » hayvanlarin cinsel hayati » 325 donem yedek subay alimi » olcay demir » ironi nedir » blow jop » kraftwerk » asker manileri » ege universitesi sosyal bilimler enstitusu » soba borusu » elveda rumeli » duran adam » siddeti siradanlastirmak » age of empires 2 the conquerors » gecerken ugramak » cumaya gittim gelcem » harpring » kotu oy veren ibnedir » a » b » c » d » e » f » g » h » i » k » l » m » n » o » p » r » s » t » u » v » w » y » z » sitemap » kısa » i am legend » chris de burgh » 30 gun boyunca 15 saat kendini ac birakan zihniyet » my father s eyes » birbirine benzeyen unluler » tayyip i uzmek allah i uzmektir » bok atilan seyden olmaya calismak » montajelemani » ben bu yaziyi sana yazdim » serap