bunu sozluge yazacagim deyip sozlukte iken unutmak 

kapat
  1. sözlüğün hayatınız olduğunun bir göstergesi. an itibariyle başıma gelen olay.. lan ben birşey yazacaktım buraya evet tam buraya ama ne işte sorun orda .. * *
    #3317635 (Halidov, 25.04.2008 17:38)
  2. hatta bilgisayarı açarken bile aklınızda olup sözlüğe giriş yaptığınız anda aklınızdan uçup giden hadisedir. bugün başıma gelmiştir.
    #3718971 (60 yasindaki kelebek, 25.07.2008 15:47)
  3. haftalık hobim olmuş eylemdir. unuttuklarımı yazsaydım sözlüğe çok süper şeyler olucaktı ama.. neyse ben bi şey demiyorum.
    #3727099 (cibiliyetli, 27.07.2008 01:37)
  4. sözlükten ayrılınca büyük olasılıkla tekrar kafada belirecek şeylerdir. mümkünse gün içersinde ulaşılabilecek yerlerde not defteri bulundurulmalı, akla gelen ne varsa not edilmeli akşam eve gidip sözlüğü açınca da o defterden bir güzel kopya çekilmelidir.
    #3727151 (filozofil, 27.07.2008 01:49)

Copyright © 2008 - uludağ sözlük

bunu sozluge yazacagim deyip sozlukte iken unutmak başlığındaki tanımlamalar uludağ sözlük yazarları tarafından yapılmıştır. bunu sozluge yazacagim deyip sozlukte iken unutmak ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu bunu sozluge yazacagim deyip sozlukte iken unutmak nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur. in this page you can find information about bunu sozluge yazacagim deyip sozlukte iken unutmak. Copyright of the articles are belong to their authors.

» fosfor » kapitalizm » teror orgutlerinin intihar eylemleri sebepleri » antoloji com » naim baburoglu » jardel in karisi » her soyledigini dusun ama her dusundugunu soyle » celik 1 operasyonu » alternatif alternatif x deme sekilleri » alternatif alternatif x deme sekilleri » krinkil » ilginc isimler » hymenoplasti » hayvanlarin cinsel hayati » 325 donem yedek subay alimi » olcay demir » ironi nedir » blow jop » kraftwerk » asker manileri » abc sozluk » bayanlarin erkekleri putlastirmasi » che to » surekli sevismek isteyen kiz arkadas » duran adam » acil durum » 3 in 1 » menderes turel » ulkuculerin yanlislikla yeni reisi dovmesi » 25 m2 lik konut » a » b » c » d » e » f » g » h » i » k » l » m » n » o » p » r » s » t » u » v » w » y » z » sitemap » kısa » tolga cevik » charles bukowski » jay karnes » kan guncesi » moderasyonu mahkemeye vermek » sevisirken dinlenmeyecek sarkilar » selamun aleykum gencler » usuyorum » turkiye super guc oldugunda olabilecekler » 2050 yilinda girilmesi olasi basliklar