bunu soyleyenler de virtla zirt 

kapat
sözlük'te yok!
Ama aşağıdakiler belki işinize yarar.
  1. virtla zirt
  2. bilenler soylemiyor soyleyenler bilmiyor
  3. otobuste sessizce sarki soyleyenler
  4. bunu biliyorum cunku tyler bunu biliyor
  5. ben bunu bilir bunu soylerim
  6. bunu okuyan bunu da okudu
  7. bunu alan bunu da aldi
  8. bunu yapan bunu da yapti
  9. zirt
  10. zirt da pirt

Copyright © 2008 - uludağ sözlük

bunu soyleyenler de virtla zirt başlığındaki tanımlamalar uludağ sözlük yazarları tarafından yapılmıştır. bunu soyleyenler de virtla zirt ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu bunu soyleyenler de virtla zirt nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur. in this page you can find information about bunu soyleyenler de virtla zirt. Copyright of the articles are belong to their authors.

» yaran entry silinme sebepleri » yaran diyaloglar » redwinemania » uludag sozluk moderasyonu » karga » yeni uuser olacaklara nick onerileri » yaran videolar » sozluk yazarlarinin itiraflari » sozlukle ilgili istekler » recep tayyip erdogan » mustafa kemal ataturk » sozluk yazarlarinin dogum gunleri » ask » sozluk yazarlarinin nicklerinin hikayesi » lost » igrenc espriler » stevemcqueen » yazarlarin aslinda demek istedikleri » 2050 yilinda girilmesi olasi basliklar » uludag sozluk e bir daha gelinse alinacak nickler » seri eksi oy veren ibne » no promise » uludag sozluk ten soguma nedenleri » kacak kelebek » karpuzkabugu » fosfor » kapitalizm » teror orgutlerinin intihar eylemleri sebepleri » antoloji com » naim baburoglu » jardel in karisi » her soyledigini dusun ama her dusundugunu soyle » celik 1 operasyonu » alternatif alternatif x deme sekilleri » alternatif alternatif x deme sekilleri » krinkil » ilginc isimler » hymenoplasti » hayvanlarin cinsel hayati » 325 donem yedek subay alimi » olcay demir » ironi nedir » blow jop » kraftwerk » asker manileri » astroloji » hayata dair ic burkan detaylar » pkk » uludag sozluk teknik servis ve destek ekibi » norvecli balikci yalani » gozlerim yasardi kulaklarim kenan dogulu » soba borusu » kayisdagi » evrim » dolmusta insaat iscisiyle yan yana oturmak » a » b » c » d » e » f » g » h » i » k » l » m » n » o » p » r » s » t » u » v » w » y » z » sitemap » kısa » facebook boku » jigsaw in kendiyle oynamasi » ekrem dumanli » garsoniyer » dallas » multitasking » intihar entrysi » murat karayilan » papagan » sumerler