bunu soyledigime inanamiyorum 

kapat

1. kişinin genel davranış kalıbının dışına çıkan söylemlerinden sonra, sarfettiği hayret belirtir cümle..
    nereden aklına geldi bu hıyarın cevabı: (#2515517 )
    #2515519 (karga, 25.10.2007 08:02 ~ 27.10.2007 06:55)
  2. uykusunu alamamış ya da aklı başka yerde olduğundan, bedenen yer aldığı sohbet ya da toplantıda saçma bir şeyler geveleyen insanın bir nevi özür cümlesi.
    #2855715 (abberline, 18.01.2008 04:54)
  3. Aklınızda hep birşey vardır söylemek istediğiniz ama asla söyleyemeyeceğinizi bildiğiniz. Birgün öyle çok içersiniz ki çıkıverir dudaklarınızın arasından. Ertesi sabah uyanırsınız ve ilk aklınıza gelen şey bunu söylediğime inanamıyorum olur.
    #2855822 (camelia, 18.01.2008 08:06)
  4. tutarsın tutarsın kendini..hep gülümsersin malum , yüzyüze bakıyorsun her gün onunla..ama saçları da amma gıcık , o ses tonu hele sanırsın ki kedi tırmalıyo..ismi de ayça değil ay parçası olsaymış daha iyi olacakmış..ıy gıcık ya..sonra bi gün ki o gün senin şirinlik maskenin düşüp , elmanın kurtlu yanının göründüğü gündür , "merhaba ay parçası" dersin..aman allahım , kız elinde notlarla kaldı..ben bunu nasıl dedim! hayır niye bunu düşünüyorum, neden fiziksel özelliklere takan , adi bi insan oldum diye sormuyorum kendime..sadece bunu nasıl ifşa ettim, nasıl biraz daha ikiyüzlü olmaya devam edemedim , buna kızıyorum!
    #2855827 (hefeweizen, 18.01.2008 08:10)

Copyright © 2008 - uludağ sözlük

bunu soyledigime inanamiyorum başlığındaki tanımlamalar uludağ sözlük yazarları tarafından yapılmıştır. bunu soyledigime inanamiyorum ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu bunu soyledigime inanamiyorum nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur. in this page you can find information about bunu soyledigime inanamiyorum. Copyright of the articles are belong to their authors.

» fosfor » kapitalizm » teror orgutlerinin intihar eylemleri sebepleri » antoloji com » naim baburoglu » jardel in karisi » her soyledigini dusun ama her dusundugunu soyle » celik 1 operasyonu » alternatif alternatif x deme sekilleri » alternatif alternatif x deme sekilleri » krinkil » ilginc isimler » hymenoplasti » hayvanlarin cinsel hayati » 325 donem yedek subay alimi » olcay demir » ironi nedir » blow jop » kraftwerk » asker manileri » dugundeki celenkten cicek calip sevgiliye vermek » nedensiz ic sikintisi » gossip girl » adini unutan adam » chp nin yeni adami » yurdaer okur » insaat » deniz baykal tarzi entry girmek » sanbi taharet muslugu » nacaram » a » b » c » d » e » f » g » h » i » k » l » m » n » o » p » r » s » t » u » v » w » y » z » sitemap » kısa » 30 gun boyunca 15 saat kendini ac birakan zihniyet » hakan gunday » seher dilovan » memba » yumurta mi tavuktan cikar tavuk mu yumurtadan » gelecek geliyor » sto » kufur yemek icin yazar olmak » tum yazarlari guzel olan sozluk » muhammed demir