bunu okuyan bunu da okudu 

kapat
  1. hakkında bilgi edinilen entryde bkz lar furyası ile sözlükte kaybolmanıza neden olan felsefedir. illa ki bazı belli bkz lara yolculuk yapılacaktır. olaylar gelişir.

örnek:
    (bkz: final zamanı ders calısamamak) bunu okuyan bunları da okudu:

(bkz: boş kağıt vermek)
    (bkz: finale girmemek)
    (bkz: 0 almak)
    #1118461 (insan, 07.01.2007 11:47 ~ 11:48)
  2. (bkz: size kanım ısındı sevgilim diyebilir miyim)

(bkz: canım sevgilim)

(bkz: ben de seni sevgilim)

(bkz: a bak sevgilim yıldız kayıyor)

(bkz: adını sol frame yazdım sevgilim)

(bkz: eski sevgilim de böyle sevişirdi)

(bkz: açıklayabilirim sevgilim)

(bkz: dön sevgilim)

(bkz: yıkıldım sevgilim)

(bkz: bana bunca acı keder yeter be sevgilim)

(bkz: affet sevgilim)

(bkz: yalnızlık benim eski sevgilim)
    #1290585 (headacheda, 11.02.2007 19:29)

© 2008 - uludağ sözlük

bunu okuyan bunu da okudu başlığındaki yazılar uludağ sözlük yazarları tarafından yazılmıştır. bunu okuyan bunu da okudu ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu bunu okuyan bunu da okudu nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur.

» ergenekon » az sonra bez bebek » pakistan » repechage » fethullahcilari milli goruscu sanmak » yalnizligin paylasildigi anlar » para para para » uludag sozluk felsefi siyasi yazarlari » yaran fotograflar » basima ne geldiyse ataturku cok sevdigim icin a b c d e f g h i j k l m n o p q r s t u v w x y z 0 1 2 3 4 5 6 7 8 9 » sitemap » kısa » Beijing 2008 Olympic Games