bunu kim bilir daha once kac erkege soyledin 

kapat
  1. karşısında konuşan kızın sözlerinden rahatsız olup, içinden "kimbilir kaçıncı baskıdır?" diye düşünen erkek repliği.

- seni çok seviyorum necati.
    + bunu kim bilir daha once kac erkeğe soyledin nalan.
    - necati diye sevgilim olmadı ki önceden.
    + oehh!
    #1395917 (larker, 10.03.2007 13:30 ~ 13:31)
  2. +ilk öptüğüm erkek sensin
    -bunu kim bilir daha once kac erkeğe soyledin
    +ııııı, ama onlar cok masum öpücüklerdi, bizimkiyle kıyaslanamaz
    -bsg
    #1395931 (phoibos apollon, 10.03.2007 13:36)
  3. (bkz: die)
    #1395950 (darkness nights, 10.03.2007 13:45)
  4. +çok pasaklısın necati, ayrıca çok da anlayışsızsın. şunu da ekleyeyim ki çok yalancısın bir dediğin diğer dediğini tutmuyor. senin hani ferrarin vardı necati? ayrıca hiç konuşmuyorsun bu yüzden de çok sıkıcısın. ayrıca hiç de romantik değilsin!!
    -gim bilir bunları gaç irkeğe söyledün gulummmmmm!!!
    #1397007 (sophie, 10.03.2007 20:07)
  5. (bkz: bunu kim bilir daha önce kaç kıza söyledin)
    #1397019 (deli bozgun dolu dizgin, 10.03.2007 20:12)

© 2008 - uludağ sözlük

bunu kim bilir daha once kac erkege soyledin başlığındaki yazılar uludağ sözlük yazarları tarafından yazılmıştır. bunu kim bilir daha once kac erkege soyledin ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu bunu kim bilir daha once kac erkege soyledin nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur.

» cristian brocchi » ceza mahkemesi » hoslandigi kimseden ayni oranda kacan insan » bodrum » fakir insanlarin cok kotu giyinmesi » sigaraya haram demek » azerbaycan cumhuriyeti milli marsi » entry ve nick uyumu » david suazo » tolga cevik a b c d e f g h i j k l m n o p q r s t u v w x y z 0 1 2 3 4 5 6 7 8 9 » sitemap » kısa » Beijing 2008 Olympic Games