bunu icerde sag birakmazlar geyigi 

kapat
  1. geyik olmasını istemediğim hemde hiç istemediğim geyikimsidir.

şöyleki; televizyonlarda, internette karşımıza çıkan iğrenç ve dehşey verici olayları (birden fazla insan öldürme, özellikle tecavüz ...vb) gerçekleştiren insanların, hapishaneye girdiğinde, sanki çok içeri girip oradaki havayı solumuşcasına 'bunu içerde sağ bırakmazlar, şişlerler tuvalette...' kabilinden laflar ederek oluşturulan geyiktir.

gerçeklik payını bilmiyorum, gerçekleşse medyaya yansır diye düşdüğümden dolayı. belkide örtbas ediyorlardır, dışarıya sızmasını engelliyorlardır, bilemem. ama bana şehir efsaneleri tadında, geyik gibi geliyor her zaman.
    #3876099 (dunyanin en mutevazi adami, 27.08.2008 01:33)
  2. (bkz: sübyancı koğuşu)
    #3876103 (sultanfirardasenneredesin, 27.08.2008 01:34)

Copyright © 2008 - uludağ sözlük

bunu icerde sag birakmazlar geyigi başlığındaki tanımlamalar uludağ sözlük yazarları tarafından yapılmıştır. bunu icerde sag birakmazlar geyigi ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu bunu icerde sag birakmazlar geyigi nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur. in this page you can find information about bunu icerde sag birakmazlar geyigi. Copyright of the articles are belong to their authors.

» fosfor » kapitalizm » teror orgutlerinin intihar eylemleri sebepleri » antoloji com » naim baburoglu » jardel in karisi » her soyledigini dusun ama her dusundugunu soyle » celik 1 operasyonu » alternatif alternatif x deme sekilleri » alternatif alternatif x deme sekilleri » krinkil » ilginc isimler » hymenoplasti » hayvanlarin cinsel hayati » 325 donem yedek subay alimi » olcay demir » ironi nedir » blow jop » kraftwerk » asker manileri » emre uysal » blues esliginde kisir yemek » allah var ne gam var » moderator dovuyoruz zirvesi » turkiye nin ukrayna yi isgali » goge bakma duragi » insan diliyle degil yaptigi islerle konusmali » intihar entrysini eksilemek » ege mahallesi » polise kimlik sormak » a » b » c » d » e » f » g » h » i » k » l » m » n » o » p » r » s » t » u » v » w » y » z » sitemap » kısa » takaya » eksi sozluk » rasyonel beklentiler teorisi » tuhaf markalar » intro » uludagsozluk un kocaman bir forum olmasi » yaran kisisel iletiler » sanbi taharet muslugu » gozyasi » tuyleri diken diken eden sarkilar