bunu da okuyun yavsaklar 

kapat

1. öncelikle belirteyim ''bunu yazan tosun okuyana kosun'' tarzında bir entry değil bu. ciddi bişey yani...

ergenekon operasyonu kapsamında göz altına alınan behic gurcihan ın flash diskinden çıkan belgenin adı. tam metni ise şudur;

''sizi gidi yavşaklar,
    kendinizi çok teknolojik bir şeyler zannediyorsunuz di mi. elinize geçirdiğiniz dosyaları bir halt zannedip seviniyorsunuz di mi...

sizler salaksınız...
    benim telefonumu dinletip ....birgün koparılacak o kafalarınız başka yerlere soksanız daha iyi edersiniz yavşak o....
    ben telefonda da her yerde de ....sizin ananızı s...., bacınızı s.... sürece bana kimse karışamaz. aslında kendi evimde olduğum sürece .... de kimse karışamaz.
    o kendinizi çok teknolojik zannetmenizi sağlayan .... ve bakın bakalım beyninizin içinden bir ses geliyor mu. beni dinlemek kolay. siz kendi beyninizin içini dinleyin. ordan bir ses duymakta çok zorluk çekeceksiniz.

sizler birer salaksınız...
    elalemin özel hayatına karışmayın. çünkü kimler olduğunuzu tespit ettiğimde ben sizin bütün özel ve genel hayatınızaöyle bir karışacağım ki ortalık karışacak.
    haydin yallah taş arabaları sizi. ha bu arada.. çok iyi yemleniyorsunuz, my documents'ın altındaki her belgeye hatim indirip, rapor edin emi...

fbi'in .... sizi...''

sy 606...
    #3730829 (zitadam, 27.07.2008 22:33)

Copyright © 2008 - uludağ sözlük

bunu da okuyun yavsaklar başlığındaki tanımlamalar uludağ sözlük yazarları tarafından yapılmıştır. bunu da okuyun yavsaklar ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu bunu da okuyun yavsaklar nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur. in this page you can find information about bunu da okuyun yavsaklar. Copyright of the articles are belong to their authors.

» fosfor » kapitalizm » teror orgutlerinin intihar eylemleri sebepleri » antoloji com » naim baburoglu » jardel in karisi » her soyledigini dusun ama her dusundugunu soyle » celik 1 operasyonu » alternatif alternatif x deme sekilleri » alternatif alternatif x deme sekilleri » krinkil » ilginc isimler » hymenoplasti » hayvanlarin cinsel hayati » 325 donem yedek subay alimi » olcay demir » ironi nedir » blow jop » kraftwerk » asker manileri » hackercik kucuk mucahit » taninmamak icin turuncu giymisler ama yine tanidik » kendini kaybetmek » menemen garaj minibusleri » razumihin » burger king » devrimcilerin ve komunistlerin esek arisi olmasi » kotu oy veren ibnedir » cagan irmak in komedi filmi yapma olasiligi » the dead girl » a » b » c » d » e » f » g » h » i » k » l » m » n » o » p » r » s » t » u » v » w » y » z » sitemap » kısa » ponytail » eda ozulku » dogan erol » internet explorer » bluevelve nin akp den belediye baskan adayi olmasi » uludag sozluk teknik servis ve destek ekibi » tukenmezyazar » amat » senay yildiz » kahverengi gozlulerin renkli lens takmasi