bunu da gizli gizli soyluyorum 

kapat

sözlük'te yok!
Ama aşağıdakiler belki işinize yarar.
  1. belediye otobusunde gizli gizli dikizleyen ibne
  2. gizli gizli ahmet kaya dinleyen ulkucu
  3. musluman olup gizli gizli puta tapmak
  4. gizli gizli arabesk dinleyen metalci genc
  5. aksam olur gizli gizli aglarim
  6. gizli gizli sigara icmek
  7. apartmana gizli gizli kiz sokmak
  8. gizli gizli tematik calismak
  9. gizli gizli aglamak
  10. gizli gizli sevismek

Copyright © 2008 - uludağ sözlük

bunu da gizli gizli soyluyorum başlığındaki tanımlamalar uludağ sözlük yazarları tarafından yapılmıştır. bunu da gizli gizli soyluyorum ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu bunu da gizli gizli soyluyorum nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur. in this page you can find information about bunu da gizli gizli soyluyorum. Copyright of the articles are belong to their authors.

» yaran entry silinme sebepleri » yaran diyaloglar » redwinemania » uludag sozluk moderasyonu » karga » yeni uuser olacaklara nick onerileri » yaran videolar » sozluk yazarlarinin itiraflari » sozlukle ilgili istekler » recep tayyip erdogan » mustafa kemal ataturk » sozluk yazarlarinin dogum gunleri » ask » lost » sozluk yazarlarinin nicklerinin hikayesi » igrenc espriler » stevemcqueen » yazarlarin aslinda demek istedikleri » seri eksi oy veren ibne » uludag sozluk e bir daha gelinse alinacak nickler » 2050 yilinda girilmesi olasi basliklar » no promise » karpuzkabugu » uludag sozluk ten soguma nedenleri » kacak kelebek » fosfor » kapitalizm » teror orgutlerinin intihar eylemleri sebepleri » antoloji com » naim baburoglu » jardel in karisi » her soyledigini dusun ama her dusundugunu soyle » celik 1 operasyonu » alternatif alternatif x deme sekilleri » alternatif alternatif x deme sekilleri » krinkil » ilginc isimler » hymenoplasti » hayvanlarin cinsel hayati » 325 donem yedek subay alimi » olcay demir » ironi nedir » blow jop » kraftwerk » asker manileri » menemen » bayan yazarlarin webcam da soyunuyor olmasi » razumihin » alisveris merkezlerinde alaturka wc olmamasi » blues esliginde kisir yemek » gunes ne zaman dogacak » nukleerella » uykudan sicrayarak uyanmak » findik lahmacun » ovaniova » a » b » c » d » e » f » g » h » i » k » l » m » n » o » p » r » s » t » u » v » w » y » z » sitemap » kısa » turk beyniyle uretilmis super cumleler » sol frame de abazan basliklar » kronik kuzu » senin gibi » eddie jordan » firat yalcin » asis nasseri » google » pompali dehseti » nevizade geceleri