bunu cizen adam kor oldu 

kapat
  1. çılgın dehşet bir resmi pazarlamakta kullanılan bir yöntem. doğru da olabilir tabii. photoshop harikaları için de kullanılıyor bu terim.
    #1212831 (paradigma, 26.01.2007 23:32 ~ 06.05.2007 00:48)
  2. - bunu çizen kör oldu.
    + niye ki, sıradan bi nü çalışma değil mi bu?
    - modelin kocası ressamın gözlerini oydu. fırçayla hem de..
    #1612365 (nikim yok benim, 06.05.2007 00:32)
  3. gora'da cem yilmaz'ın elinde halı, ''bunu dokuyan kör oldu'' şeklinde dile getirdiği durum.
    #1612387 (hosaf, 06.05.2007 00:37)
  4. ''adamın ameliyat masrafı da dahil fiyatı 10 bin dolardır...'' diye devam ettirilebilecek söz.
    #1612402 (6.4.r.1.$.h, 06.05.2007 00:39)
  5. - bunu cizen adam kör oldu?
    - resim cizerken mi oldu peki?
    - yoo mujde ar onun aldatti o da kendini cöllere vurup allahim kör beni diye diye kör oldu.
    - vay anasini sayin gerceküstücüler.

(bkz: allahim kör et beni)
    #1612406 (mulayim, 06.05.2007 00:40)
  6. "ameliyat masrafları ile birlikte..." şeklinde espiri'nin remixi, bir nevi devamı mahiyetinde filmdir, kıldır yündür tüydür.
    #1612411 (scarface, 06.05.2007 00:41)
  7. - bunu çizen adam kör oldu.
    + yaa?
    - tabii. mahallenin delikanlıları toplanıp bi güzel sopaladı bunu; duvara nasıl çıplak kadın resmi çizersin diye. gözlerini oyup kasapın kedisine verdiler...
    #3049720 (nikim yok benim, 23.02.2008 23:10)
  8. -bunu çizen adam çöl oldu
    *hö?
    -pardon göl oldu
    *hahah
    -hay allah, kör oldu
    *inanayım mı?
    -sikseler inanma
    #3049729 (gotik gotu, 23.02.2008 23:11)

Copyright © 2008 - uludağ sözlük

bunu cizen adam kor oldu başlığındaki tanımlamalar uludağ sözlük yazarları tarafından yapılmıştır. bunu cizen adam kor oldu ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu bunu cizen adam kor oldu nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur. in this page you can find information about bunu cizen adam kor oldu. Copyright of the articles are belong to their authors.

» fosfor » kapitalizm » teror orgutlerinin intihar eylemleri sebepleri » antoloji com » naim baburoglu » jardel in karisi » her soyledigini dusun ama her dusundugunu soyle » celik 1 operasyonu » alternatif alternatif x deme sekilleri » alternatif alternatif x deme sekilleri » krinkil » ilginc isimler » hymenoplasti » hayvanlarin cinsel hayati » 325 donem yedek subay alimi » olcay demir » ironi nedir » blow jop » kraftwerk » asker manileri » ben bu yaziyi sana yazdim » ace in the hole » natural born fuckers » sonsuz nur » chp nin satanist acilimi » irsal » sibop orhan » oscar wilde » haftalik iddaa tuyolari » hanim dur kosma tansiyonun cikacak » a » b » c » d » e » f » g » h » i » k » l » m » n » o » p » r » s » t » u » v » w » y » z » sitemap » kısa » mucahit tayyip » askerlik anisi » hayata dair ic burkan detaylar » penaltinin direkte patlamasi » moloz coplukleri » 27 aralik 2008 anathema istanbul konseri » chicago bears » gulen hareketi » ogrenci evindeki ogrencilerin giysi durumlari » thunderball