bunlari mi dinleyecegim ben 

kapat
  1. sevgili başbakanımız recep tayyip erdoğan'ın Bahçeşehir Üniversitesi mezunu ve Amerika Birleşik Devletleri'nde Ohio Kent State Üniversitesi'nde master yapmış; PKK ile savaşırken şehit olan Asteğmen Zeki Burak Okay'ın "devlete hakkımı helal etmiyorum" diyen evlat acısı çeken annesine söylediği söz.

eylul 2006

(bkz: vikisöz)
    http://tr.wikiquote.org/w...Recep_Tayyip_Erdo%C4%9Fan
    #841284 (yandal arkeolog, 10.11.2006 18:43)

Copyright © 2008 - uludağ sözlük

bunlari mi dinleyecegim ben başlığındaki tanımlamalar uludağ sözlük yazarları tarafından yapılmıştır. bunlari mi dinleyecegim ben ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu bunlari mi dinleyecegim ben nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur. in this page you can find information about bunlari mi dinleyecegim ben. Copyright of the articles are belong to their authors.

» latife usakligil » hali sami yen » bit ilaci » nefi » angelina julia » gergedan » igd » arguman » kavafiye » kompakt » kaf kef » ytl » murat albayrak » carpim tablosu » retikulosit » tuzla piyade okulu » rustu recber » bacardi » alparslan anadolu lisesi » en guzel anketler » bana yalan soylediler » bokumtrak tespitler » allah yerine tanri kelimesini kullanmak » lost control bursa turkusu soylesin zirvesi » melekler » texaco » etkileyici tek dizeler » devlet teroru magdurlarinin hep muslumanlar olmasi » insanlardan nefret etmek » uludag sozluk teki galatasaray taraftari profili » a » b » c » d » e » f » g » h » i » k » l » m » n » o » p » r » s » t » u » v » w » y » z » sitemap » kısa » volkan in lincoln u takip etmesi » begenilen en acikli turk filmleri » gadjo » sol » superkahramanlar musluman olsa idi olacaklar » ulkeler cografyasi » cin ali » tabu diyaloglari » nil burak » the scientist