bundan sonra hurriyet almayalim kampanyasi 

kapat
  1. aydin dogan adli turkiyenin tum medya kurumlarini satin alip iktidari yalayan. turkiyenin ne durumda oldugunu itina ile saklayan birinin amiral gemisi olan hurriyeti prostestodur. emin colasana yapilan haksizliga karsi protestodur. hurriyeti yillardir laik ve ataturkcu insanlar satin aliyor. ama hurriyetse irticacilara yuzunu cevirmis sekilde.
    #2133504 (scurtel, 14.08.2007 21:30)
  2. sonuna kadar destek verdiğim kampanyadır. sadece okuyuncunun değil gazetecilerin de bu gazeteye karşı yapması gereken şeyler vardır. yapılan işlere karşı duran gazetecilerin, bu hükümetin karşısındaki isimlerin hürriyetten istifa etmelerini bekliyoruz.
    #2133519 (nickerim, 14.08.2007 21:32)
  3. sadece genel yayın yönetmeni yüzünden dahi sonuna kadar desteklenmesi gereken kampanya.
    #2133525 (sosyalpenguen, 14.08.2007 21:34)
  4. (bkz: biz hürriyeti almazsak, o sabahı alır)
    #2133536 (carlott, 14.08.2007 21:35)
  5. (bkz: gerçekler zamanla anlaşılır)
    #2133537 (bay senarist, 14.08.2007 21:35)
  6. e bu noktadan sonra ne gereği vardır. almayalımdır. hep destek tam destek. emin çölaşan nereye biz oraya.
    #2133562 (misskin, 14.08.2007 21:38)
  7. internet sitesine de girmemek gerekir. zira artık gazeteler sattıkları kağıtlardan değil internet reklamlarından kazanmaktadırlar.
    #2133567 (dogancan, 14.08.2007 21:39)
  8. - baba alalım alalım nolur ?

* napıcaksın olum hürriyeti ?

- binicem üstüne vurucam kırbacı, vurucam kırbacı.
    #2133591 (bay senarist, 14.08.2007 21:42)
  9. her sabah hürriyet almak için girdiğim mahallemin bakkalından yarın sırf tepki için bulvar isteyeceğim. destekliyorum.almayalım anasını satayım.
    #2133607 (eses26, 14.08.2007 21:44)
  10. http://www.hurriyetim.com
    #2133611 (whynot, 14.08.2007 21:44)
  11. Türkiye' nin yazarlarına sahip çıkması için yapılması gereken kampanyadır. görüşü ne olursa olsun bize uysun yada uymasın. eğer bir yazar düşüncelerini patronunun istediğine göre şekillendirilmeye zorlanıyorsa bu hepimizin sorunudur.
    #2636576 (kenan, 27.11.2007 18:41)

Copyright © 2008 - uludağ sözlük

bundan sonra hurriyet almayalim kampanyasi başlığındaki tanımlamalar uludağ sözlük yazarları tarafından yapılmıştır. bundan sonra hurriyet almayalim kampanyasi ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu bundan sonra hurriyet almayalim kampanyasi nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur. in this page you can find information about bundan sonra hurriyet almayalim kampanyasi. Copyright of the articles are belong to their authors.

» latife usakligil » hali sami yen » bit ilaci » nefi » angelina julia » gergedan » igd » arguman » kavafiye » kompakt » kaf kef » ytl » murat albayrak » carpim tablosu » retikulosit » tuzla piyade okulu » rustu recber » bacardi » alparslan anadolu lisesi » en guzel anketler » promiscuous » fenerbahce cumhuriyeti komedisi » edit akbayram » babanin genc olmesi » chp nin carsaf acilimi » baba » dua ederek musluman oldugunu ispatlamak » server shutdown in progress » seovi » diego alfredo lugano moreno » a » b » c » d » e » f » g » h » i » k » l » m » n » o » p » r » s » t » u » v » w » y » z » sitemap » kısa » hakem hatasi » ayar aldigi entryi arkadaslarina eksileten yazar » youtube » abandon » ben es cinselim diye bagiran insan » bunun neresini anlamadin » ustaligin bir bilim olmasi » tavushavasi » akp doneminde yapilmis iyi seyler » mustafa denizli