bundan sonra hep fiski icecem 

kapat
sözlük'te yok!
Ama aşağıdakiler belki işinize yarar.
  1. bundan sonra gorursun sonra kral dedenin dudugunu
  2. bundan sonra boyle
  3. bundan sonra teroristler affedilmeyecek
  4. sen bizim cocugumuz ol bundan sonra
  5. bundan sonra akbili olmayana ben basiyorum
  6. bundan sonra ciddiye almak yok eglenmene bak
  7. bundan sonra hurriyet almayalim kampanyasi
  8. ordu bundan sonra darbe yapmayacak
  9. bundan sonra adini 40 yilda bir anarim
  10. turkiye bundan sonra super guc olur

© 2008 - uludağ sözlük

bundan sonra hep fiski icecem başlığındaki yazılar uludağ sözlük yazarları tarafından yazılmıştır. bundan sonra hep fiski icecem ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu bundan sonra hep fiski icecem nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur.

» bir kufur olarak kurt » sol frame e gelmesi engellenmis basliklar » ay cekirdegi » kadinlara en cok yakisan kiyafet » anne bana ogun samast beresi orsene » genelkurmayin namaz cagrisi » seni seviyorum » islami dergilere soyunmak isteyen insan » 16 kasim 1991 fenerbahce besiktas maci » radyo uludag a b c d e f g h i j k l m n o p q r s t u v w x y z 0 1 2 3 4 5 6 7 8 9 » sitemap » kısa » Beijing 2008 Olympic Games