bundan 5 sene kadar once 

kapat
sözlük'te yok!
Ama aşağıdakiler belki işinize yarar.
  1. besiktas in on sene cefa bir sene sefa laneti
  2. sene gecen sene
  3. bana ne bundan
  4. bundan kelli
  5. iyi de bundan bize ne
  6. e ne anladim ben bundan
  7. bundan oteye yol yok
  8. bundan boyle
  9. sana ne bundan
  10. bundan iyisi sam da kayisi

Copyright © 2008 - uludağ sözlük

bundan 5 sene kadar once başlığındaki tanımlamalar uludağ sözlük yazarları tarafından yapılmıştır. bundan 5 sene kadar once ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu bundan 5 sene kadar once nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur. in this page you can find information about bundan 5 sene kadar once. Copyright of the articles are belong to their authors.

» yaran entry silinme sebepleri » yaran diyaloglar » redwinemania » uludag sozluk moderasyonu » karga » yeni uuser olacaklara nick onerileri » yaran videolar » sozluk yazarlarinin itiraflari » sozlukle ilgili istekler » mustafa kemal ataturk » recep tayyip erdogan » sozluk yazarlarinin dogum gunleri » ask » igrenc espriler » sozluk yazarlarinin nicklerinin hikayesi » stevemcqueen » lost » 2050 yilinda girilmesi olasi basliklar » yazarlarin aslinda demek istedikleri » seri eksi oy veren ibne » uludag sozluk e bir daha gelinse alinacak nickler » no promise » karpuzkabugu » kacak kelebek » uludag sozluk ten soguma nedenleri » latife usakligil » hali sami yen » bit ilaci » nefi » angelina julia » gergedan » igd » arguman » kavafiye » kompakt » kaf kef » ytl » murat albayrak » carpim tablosu » retikulosit » tuzla piyade okulu » rustu recber » bacardi » alparslan anadolu lisesi » en guzel anketler » tabu diyaloglari » ertugrul ozkok » sarioglan » perfect day » bugun varim yarin yokum » oss den ilk cikan kisiyle veli diyaloglari » markasiz » andoloz corbasi » kadir inanir » is gorusmesine taksiyle gitmek » a » b » c » d » e » f » g » h » i » k » l » m » n » o » p » r » s » t » u » v » w » y » z » sitemap » kısa » komen » recall » seks sonrasi nutella » ersin korkut » para ustu olarak verilen sakizi kabul etmemek » vonal » utangacligin dezavantajlari » the scientist » muhammed adama sarr » gadjo