bunalima giren sevgili 

kapat
  1. size dünyada cehennemi yaşatabilecek olaylar silsilesi. şöyle ki bunalıma giren sevgili hatunsa onu bu dertten kurtarmak kalavyesinin başgörevidir. tabiki olaylar gelişmeye başlar hatun kişinin ağlama krizlerine katlanıp ona psikolojik seanslar uygulamanız telkinlerde bulunmanız gerekir. tabi sizde onun bu zayıflıkları karşısında erir bitersiniz. hatun biraz kendine gelir gibi olur bu seferde sonsuz istek ve arzuları başlar. reddebilirmisin tabi ki hayır herşey alınır ona cüzdanınız 1 günde baya bir kilo kaybeder. sonuçta siz bunalıma girersiniz.
    #950767 (baracuda, 04.12.2006 23:17)
  2. (bkz: baracuda)
    #950845 (yamuq, 04.12.2006 23:28)
  3. eğer erkekse bunalıma giren şahıs daha beter bir duruma düşersiniz... sevgilim aşkım canım cicim biter... muhtemelen maddi bir sıkıntı baş göstermiştir yada en iyi ihtimalle bu olduğu düşünülmekktedir... hiç bir nedeni yok diye size hayıflanır ama burnunuzdan getirmesini kalbinizi kırmasını bu işten soğutmasını iyi bilir... ayrılmanın yollarını ararsınız ama tamda bu anda olmaz bi türlü... zaten size ağzıylada demiştir üstüme gelme destek ol köstek olma vb... yapacak bişe yoktur eliniz ayağınız bağı bir durumdur...
    #1525629 (abuRCubur, 14.04.2007 11:31)
  4. doğası gereği sizi de bunalıma sokmak için elinden geleni yapar. kadın dediğimiz yaratık, tek başına diyete girmek istemediği gibi, kendi başına bunalıma girmekten de hoşlanmaz.. iki muhabbet etmek ister de ararsanız ya da buluşursanız, abuk sabuk ve ters ters konuşup, sonra da vay ben bunalımdayuım yaparım öyle, katlanıcaksın edasıyla isteksizce özür diler. ha yok aman bulaşmayayım arayıp sormayayım bugun derseniz, o zaman da sizi arayıp vay çok ilgisizsin vay efendim bu durumumda beni yalnız bırakıyorsun diyerek kafanızla ilişkiye girmeye devam eder ve bundan buyuk bir zevk aldıklarına inanıyorum..
    #1525660 (fakeplastictrees, 14.04.2007 11:41 ~ 11:42)
  5. insanoğlu kolay kolay bunalıma giremez sadece girdiğini sanır bir sürü belirtisi nedeni vardır bunalımın ve bu kendini bunalıma girmiş olarak gorenlerde ise bunların yüzde biri dahi yoktur.saygılar.
    #1525744 (ruhhyy, 14.04.2007 12:08)
  6. bunalıma giren sevgili yanlız kalır, terkedilir. hoş yanlızlık dediğin neydi ki? kahkahaların yeri göğü aşmadığı, bedeninde dolaşan bir elin olmadığı bir dünyamı..yoksa ruhundaki eşsizliğin isyanımı kalabalıklar arasına savrulan.. değiştiren şey neydi bilmiyorum o ince hastalığa karşı duyulan hissiyatı. Oysa şimdi yanlız baş ağrısı bile arabesk üslubunda gelir. Çekilmez. Çünkü eğlence zamanıdır, zevk anıdır artık yalnızca budur. neydi bizi bu saçmalığa sürükleyen şey düşünmek istemiyorum şimdi. sadece dalıp gitmek istiyorum öylesine...

(bkz: eğlence yoksa eyvallah abicim ben gider)
    (bkz: a ağlama ama bak ben ağlayan kızları hiç sevmem)
    (bkz: napim abicim bunalttı beni ya)
    (bkz: ders çalışcakmış)
    #1526005 (fevkaladenin fevki, 14.04.2007 14:00)
  7. en kısa zamanda bunalımdan cıkmasına yardım edilmesi gereken sevgilidir.
    #1526066 (seytanprenses, 14.04.2007 14:26)
  8. eğer siz de bunalımdaysanız asla yardım edemeyeceğiniz sevgilidir.ilişki sona ermeden bunalımdan çıkılması en iyisidir.
    #1716056 (delilah, 02.06.2007 13:25)

Copyright © 2009 - uludağ sözlük

bunalima giren sevgili başlığındaki tanımlamalar uludağ sözlük yazarları tarafından yapılmıştır. bunalima giren sevgili ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu bunalima giren sevgili nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur. in this page you can find information about bunalima giren sevgili. Copyrights of the articles are belong to their authors.