bunada eksi oy aldikya takdir ediyorum kendimi 

kapat
sözlük'te yok!
Ama aşağıdakiler belki işinize yarar.
  1. anani da al git diyen erdogan i takdir ediyorum
  2. kendimi ihbar ediyorum
  3. ayarli baslik acip kendimi tatmin ediyorum
  4. eksi sozluk u protesto ediyorum
  5. itiraf ediyorum ben de eksi sozluk yazariyim
  6. itiraf ediyorum ben de eksi sozluk ten atildim
  7. itiraf ediyorum eksi yazari olmak istiyorum
  8. intihar ediyorum ediyorum olmuyorum
  9. takdir
  10. takdir etmek

© 2008 - uludağ sözlük

bunada eksi oy aldikya takdir ediyorum kendimi başlığındaki yazılar uludağ sözlük yazarları tarafından yazılmıştır. bunada eksi oy aldikya takdir ediyorum kendimi ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu bunada eksi oy aldikya takdir ediyorum kendimi nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur.

» kenan yarar » yaran msn iletileri » kendimi evlenecegim erkege sakliyorum » cerruti 1881 » kahrolsun komunizm » faith no more » koyden kiz bakan universite mezunu erkek » mirkelam » sozlukle ilgili istekler » sozlukteki kediler a b c d e f g h i j k l m n o p q r s t u v w x y z 0 1 2 3 4 5 6 7 8 9 » sitemap » kısa » 20 haziran 2008 hirvatistan turkiye maci