buna da kizmaz iisallah 

kapat
sözlük'te yok!
Ama aşağıdakiler belki işinize yarar.
  1. buna tapin siz buna
  2. gulerim ben buna
  3. rte buna cok kizacak
  4. ben buna inanirim
  5. ben buna yuh derim
  6. abi buna ne geliy
  7. ben buna gulerim
  8. buna inanamiyorum
  9. ben buna guluyorum
  10. buna icilir

© 2008 - uludağ sözlük

feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur. yukarıda yazanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir.

» chrome vanadium » yalniz » askin bittigi an » ceng » josef fritzl » norvecli balikci » bombabomba nin girisindeki ismail yk fotosu » mulayim » different world » acibadem in ara sokaklari » birini elde ettikten sonra ondan sogumak » abdulhamit in tahttan inisini kutlayan masonlar » degirmenler » karanfil » ogretmene dayilanan ogrenci » turk halkinin yuzde 60 i aptaldir » star wars the clone wars » dikembe mutombo » galatasaray taraftari » belgariath » promets moi » eski sevgiliden gelen mesaj » do the right thing » sezer komsuoglu » the day as burzum killed mayhem » binbasi ersever in itiraflari » mike d antoni » kurtlar vadisi pusu » gece oturup gunduz uyumak a b c d e f g h i j k l m n o p q r s t u v w x y z 0 1 2 3 4 5 6 7 8 9 » sitemap » kısa