buna bir iki ekleme var 

kapat
sözlük'te yok!
Ama aşağıdakiler belki işinize yarar.
  1. buna tapin siz buna
  2. ekleme
  3. kisi ekleme
  4. uc uca ekleme yontemi
  5. ekleme icin tesekkurler
  6. sozlukteki resim ekleme opsiyonu
  7. bir baslikcinin basliga sifat ekleme hirsi
  8. facebook da video resim ekleme yasagi
  9. msn kisi ekleme butonuna rastgele kiz ismi yazmak
  10. facebook ta her gordugu kiza ekleme talebi yollama

© 2008 - uludağ sözlük

buna bir iki ekleme var başlığındaki tanımlamalar uludağ sözlük yazarları tarafından yapılmıştır. buna bir iki ekleme var ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu buna bir iki ekleme var nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur.

» ahmet yildiz olmedi » haydi deli oglan haydi belime dolan » aktutunlu cicek » yaran yanlis baslik okumalari » tkip » sensizlik impossible » asirlara meydan okuyan sozler » bugun gunlerden ask » baskanim beni al » mig 15 » deli midir nedir » let s rock » dolmusa binerken besmele ceken mini etekli kiz » o gunu beklemek » uzayda tuvalet krizi » a » b » c » d » e » f » g » h » i » j » k » l » m » n » o » p » q » r » s » t » u » v » w » x » y » z » 0 » 1 » 2 » 3 » 4 » 5 » 6 » 7 » 8 » 9 » sitemap » kısa » hurriyet ten baslik transfer etmek » metro kacirmak » pavillion » kalede kaleci var diye sut cekmeyecek miyiz » olmeden once okunmasi gereken 1001 kitap » 15 ekim 2008 tarihli penguen kapagi » demiryollarinda katar cekme usulleri » cep telefonun tuslarinin silinmesi » yildiz teknik universitesi » istanbul » tff ikinci lig » eto nun galatasaray a transferi » dashboard » peter stormare » bir boka benzemeyen minimal siir