bulutlar gecer 

kapat
  1. feryal oney'in kalan müzikten çıkan ve türkmen ezgilerini seslendirdiği yeni albümü. Albümde, neset ertas, musa eroglu, ali ekber cicek gibi ozanların bestelerinin yanı sıra geleneksel türküler de yer almaktadır.

kimi zaman, yukarıda bulutlar "kara"!..
    kararmıştır bir kez kararmasına ya, yine de unutmamalı insan, "bulutlar gecer" her vakit..

kimi zaman, yukarıda "ak"tır bulutlar!.. gelecek güzel günlerin habercisi, akıp giderler bir koyaktan bir koyağa..
    ve dünya, çareli bir dünyadır!..
    #1196099 (vend avesta, 23.01.2007 21:16)
  2. Bulutlar Geçer

1. Gel Yanıma
    2. ip Attım
    3. Kozanoğlu
    4. Aynalı Körük
    5. Sarı Yazma
    6. Irak Olduk
    7. Hata Benim
    8. Bulut
    9. Yolcu
    10. Lâzım Değilsen
    11. Giden Ay Tutulur mu
    12. Bey Mail
    #2555787 (lost control, 04.11.2007 19:48)
  3. baris guney'in yine harikalar yarattığı albümdür.
    #2600818 (stalker, 17.11.2007 17:54)

© 2008 - uludağ sözlük

bulutlar gecer başlığındaki yazılar uludağ sözlük yazarları tarafından yazılmıştır. bulutlar gecer ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu bulutlar gecer nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur.

» ayni evde yasayan 3 hayvan » pennsylvania avenue » sol frame in icindekiler e benzemesi » dilenci sirin » karakter » lunar force » b b king » turklerin soykirim yaptigi milletler » bekarin yakasini bit pacasini it yer » savas a b c d e f g h i j k l m n o p q r s t u v w x y z 0 1 2 3 4 5 6 7 8 9 » sitemap » kısa » 20 haziran 2008 hirvatistan turkiye maci