bulunur mu 

kapat
  1. demet sagiroglu'nun 2004 yılında çıkarmış olduğu korkum yok adlı albümünde yer alan parça olup ilgili albümün en güzel şarkısı denebilecek niteliğe sahiptir.
    * http://www.powerclub.com....msyda/36254/prelisten.mp3
    *
    herkes dinler, dinler ama duyamaz ki,
    anlatırsın, anlatsan da anlamaz ki.

dertlerime artık bir ortak gerek,
    bu dünyada dertsiz bir kul bulunmaz mı?

dua ettim bekleyerek
    tanımadan özleyerek
    aranızda bir tek yürek
    karşılıksız bulunmaz mı?

bulunur mu kim bilir?
    bulur muyum kim bilir?
    bekliyorum sabır sabır,
    belki bir gün denk gelir.

bulunur mu kim bilir?
    bulur muyum kim bilir?
    bekliyorum sabır sabır,
    biri belki el verir.
    #1323807 (hunlu, 19.02.2007 19:45 ~ 21.04.2007 10:58)
  2. 2004 tarihli, beşinci demet sagiroglu albümde yeralan güzel bir şarkı.
    #1775211 (leggare, 16.06.2007 03:25)

© 2008 - uludağ sözlük

bulunur mu başlığındaki yazılar uludağ sözlük yazarları tarafından yazılmıştır. bulunur mu ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu bulunur mu nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur.

» imhotep » su icer gibi adam eksiltmek » koc burcu kadini » hakimin kalem kirmasi » bayan yazarlarin cadili nick almasi » mizah dergilerinin basbakana ayar verdigini sanmak » amy winehouse » fk kharkiv » dugun videosunu kim ne taki takmis diye izlemek » dnz gzms ck ykskl a b c d e f g h i j k l m n o p q r s t u v w x y z 0 1 2 3 4 5 6 7 8 9 » sitemap » kısa » Beijing 2008 Olympic Games