bulunmasi 

kapat
sözlük'te yok!
Ama aşağıdakiler belki işinize yarar.
  1. mars ta su bulunmasi
  2. g noktasinin bulunmasi
  3. akp nin suclu bulunmasi
  4. titan da denizler bulunmasi
  5. insanin iki gay arkadasi bulunmasi
  6. kellige care bulunmasi
  7. nigde de petrol bulunmasi
  8. sozlukte 31 kisinin bulunmasi
  9. said nursi nin mezarinin bulunmasi
  10. kajunun her evde bulunmasi

© 2008 - uludağ sözlük

bulunmasi başlığındaki yazılar uludağ sözlük yazarları tarafından yazılmıştır. bulunmasi ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu bulunmasi nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur.

» usain bolt a ozenip bakkala kadar kosmak » gordan giricek » sehit olup cennete gitmeyi planlayan kurnaz turk » biyolojik baba » zeytinli rock festivali » biz uc kisiydik » repechage » olgun kiz » stretching the game » fakirleri dinliyorum gozlerim kapali a b c d e f g h i j k l m n o p q r s t u v w x y z 0 1 2 3 4 5 6 7 8 9 » sitemap » kısa » Beijing 2008 Olympic Games