bulmacayi kultur seviyesi gostergesi sanan tip 

kapat
  1. her gün üzerine farzmış gibi zaman ayırıp bulmaca çözen, ve o anlamasız kutucukları doldurmanın verdiği keyif ile sağa sola, işte ben böyle eşsiz bir insanım, hayatta bilmediğim terim, kavram kalmadı, içinizde hanginiz benim bilgi birikimime sahip gibilerinden triplere giren, dolu bulmaca sayfalarını gözönünde biryerlerde tutan, tükenmez kalem düşmanı insanlardır. hep aynı soruların sorulmasından dolayı bir haftada tüm soruların cevabını öğrenip takır yakır 3 dakikada doldurulabilecek sayfayı, sanki evrenin sırları hakkındaki tez çalışması ciddiyetiyle saatlerce düşünerek, etraftan yardım alarak çözerler. başlarda yadırganmazlar, günler, aylar geçer, bakarsınız onlar hala çözerler, sinir olmaya başlarsınız, gazete kağıdını rulo yapıp g*tlerine sokma isteği uyandırırlar.
    #3703269 (aysengruda, 22.07.2008 17:51)
  2. muhtemel bulmaca defteri sahibi kişilerdir. efendim bu bulmaca kurtları bulmaca çözme becerilerini sürekli geliştirme çabası içindedirler. öyle ki her gün çözdükleri bulmacada ilk kez duydukları kelimeleri bulmaca defteri dediğimiz bakkal hasan defteri benzeri deftere not eder ertesi gün çözümlere bakarak bilinmeyen kelimeleri doldurur ve günün belli vakitleri bu kelimelere çalışarak bilgi dağarcıklarını geliştirirler. fakat bu kelimeleri gerçek hayatta asla kullanmazlar. çünkü bulmacalarda çıkan kelimeler genelde sırf bulmacanın yapısı bozulmasın diye uydurulmuş kelimelerdir. ama kişimiz her yeni kelime öğrenişinde kültür düzeyinin arttığına inanır. buna rağmen günlük kullandığı maksimum kelime 200 ü geçmez. bunlardan 100 tanesi zaten futbolcu ismidir. yemek, su, sıçmak gibi mecburi kelimeleride bu listeden çıkardığımızda kişimizin ne kadar kültürlü olduğunu anlayabiliriz.
    #3703307 (folie a deux, 22.07.2008 18:00 ~ 18:01)

© 2008 - uludağ sözlük

bulmacayi kultur seviyesi gostergesi sanan tip başlığındaki yazılar uludağ sözlük yazarları tarafından yazılmıştır. bulmacayi kultur seviyesi gostergesi sanan tip ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu bulmacayi kultur seviyesi gostergesi sanan tip nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur.

» alinan dvd den farkli film cikmasi » cemil tosun » erguvaniler turkiye de iktidar doganlar » maksus » it s always sunny in philadelphia » vans » surgun hayatlar » mac izlerken sakatlanma ihtimali » derdev » songoku a b c d e f g h i j k l m n o p q r s t u v w x y z 0 1 2 3 4 5 6 7 8 9 » sitemap » kısa » Beijing 2008 Olympic Games