bulldog 

kapat
  1. kısa boylu basık burunlu bir köpek ırkıdır.ismi türkce boga köpegi anlamına gelir ispanya ve italyada arenalarda bogalarla kapıstırılan bu köpekler basık burunları sayesinde boganın boynunda saatlerce nefes alacak bir sekilde hayvanı öldürene kadar asılı kalabiliyormus.
    #333289 (karpuzkabugu, 10.06.2006 00:33)
  2. şizofren kişiliğiyle insanları kandıran, herkese "en iyi arkadaşım sensin, sen olmasaydın ne yapardım" muhabbeti yapan, insanlara falanca senin için şunu dedi diye yalanlar söyleyip arkadaşların arasını bozan, kinci yaratık.
    NOT: ISIRMA EĞiLiMi VAR, AMAN DiKKAT!
    #343651 (gwynnie, 14.06.2006 00:25 ~ 03:13)
  3. boğalara saldırmaları için yetiştirilen bir köpek türüdür.
    #1239227 (patasana, 31.01.2007 20:13)

Copyright © 2008 - uludağ sözlük

bulldog başlığındaki tanımlamalar uludağ sözlük yazarları tarafından yapılmıştır. bulldog ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu bulldog nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur. in this page you can find information about bulldog. Copyright of the articles are belong to their authors.

» goze limon sikmak » 30 milyona kamerali cep telefonu » ciplak gezip bakire kalmak isteyen genc kiz » yesilkoy ataturk havaalani » ahad » hamdullah suphi bey » adobe updater » tunc » defne joy foster » kasar kiz » bir erkege soylenebilecek en agir soz » tunc » eva angelina » anyone else but you » inxtc tv » komando marşı » ironi meydin » osmanli cumhuriyeti » 21 nisan 2005 tunceli operasyonu goruntuleri » gani mujde » gprs » metin cobanoglu » ukrayna » kiyamet » sakalasirken hamile kalmak » sark kurnazi » sozluk yazarlarindan aforizmalar » kardesinisec com » kedinin gotunde torpil patlatan cocuklar » tsubasa » a » b » c » d » e » f » g » h » i » k » l » m » n » o » p » r » s » t » u » v » w » y » z » sitemap » kısa » yarim kavanoz pekmez yemek » hayvanlarin olunce nereye gittigini merak etmek » geyigin boynuzlarini parlatmak » super prim benden be » beni stalin yaratti » can dundar » mecburi ayrilik » uludag sozluk » kendi gok kubbemiz » kavga ederken aniden dudaga yapismak