bulent serttas gibi terleme rehberi 

kapat
  1. yanlış anlaşılmasın bu adamın hayranı neyin değilim. zap zup yapıyoken ensesinde dolalı havlu görünce aklıma geldi. anan baban yok mu lan senin o nasıl terlemek.

nedendir bilmiyorum bu adam ismail türütten daha bi beter terliyo. o adamı anlıyorum tamam çok hareketli ama bu da neyin nesi anlamış değilim ben. o çeketi çıkarıyor bu ceketi sırtında terlemeyi tercih ediyor. fantazisi mi var adamın ceketle terlemek gibi çözebilmiş değilim de.

daha bi garibi çeketin sırtı komple su olduğundan terli mi kumaş tengi mi öyle anlamıyor insan. kamlumbağadan daha seyrek hareket eden biri için o suyun kaynağını öğrenmek istiyorum. söyledikleri de bi boka benzemediği gibi hareketli de değil ki hadi hopluyo zıplıyo terliyo bu.

geçen bi programını izleyim lan şunun dedim meraktan. hani böyle belki sıcak konukları vardır da onlardan etkileniyodur diye yok. muhabbetleri takip ettim köşeye mi sıkıştırıyolar diye yok. ııh.

ama o şekilde terlemenin yolunu buldum. sizde izleyin o programı sizde terleyin arkadaş. koltuk su kesildi şerefsizim. ne iğrenç program lan o.

burdan kanal yetkililerine sesleniyorum. o programın adını "bülent serttaş ile sauna" olarak değiştirin. daa çok tutar.
    #3707975 (trixx, 23.07.2008 15:59)
  2. (bkz: ismail türüt gibi terleme rehberi)
    (bkz: ya sev ya terlet)
    #3707989 (Unay, 23.07.2008 16:01)
  3. bide bunun bir üst modeli ismail turut gibi terleme rehberi vardır.
    #3707993 (bleak poison, 23.07.2008 16:02)
  4. biraz genlerden biraz ter bezlerinin aşırı çalışmasından biraz da aşırı çalışan spot lambalarından kaynaklanabilir. ayrıca (bkz: ismail türüt gibi turlama rehberi)
    #3708038 (glylay, 23.07.2008 16:09)
  5. fatih terim gibi terleme rehberi kategorisine girendir.
    #3709727 (abberline, 23.07.2008 21:29)

© 2008 - uludağ sözlük

bulent serttas gibi terleme rehberi başlığındaki yazılar uludağ sözlük yazarları tarafından yazılmıştır. bulent serttas gibi terleme rehberi ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu bulent serttas gibi terleme rehberi nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur.

» tuketim toplumu » ankara 19 mayis stadyumu » ogrenci evi perdeleri » retinoblastom » the mars volta » turkiye deri is sendikasi » michael skibbe » milli egitim mufredati kliseleri » belki bir gun yaslanacagim ama asla buyumeyecegim » dinsel yolla bulasan hastaliklar a b c d e f g h i j k l m n o p q r s t u v w x y z 0 1 2 3 4 5 6 7 8 9 » sitemap » kısa » Beijing 2008 Olympic Games