bulent ozkam 

kapat
  1. ilef'in kısa film ve belgesel atölyesinden sorumlu ağzı bozuk hocası.
    #1025058 (alfred hickorkmaz, 20.12.2006 02:18)
  2. (bkz: kısa film ve belgesel atölyesi)
    #1537342 (amoresperros, 17.04.2007 20:29)
  3. bize, "ya iyi ögretmen olursun, ya da iyi insan" sözünü söylemiş, en iyi kısa filmi çekmemiz için bin büklüm uğraştırmış, "götünüzden kan gelene kadar sizi uğraştıracam" diyen hocam. kötü işe tahammülü yok, her zaman iyi iş isteyen sempatik küfürbaz hoca. ögrenci götünden gelen kanın değerini ilerde anlar...
    #4258695 (beyaz profiterol, 21.11.2008 01:31 ~ 09.01.2009 17:39)
  4. ankara üniversitesi iletişim fakültesinde kısa film ve belgesel atelyesinin kurucusu olan öğretim görevlisi. ilk senemin ortasından ikinci senemin ortasına kadar olan kamera asistanlığı zamanlarımda üstümde çok emeği olan insan. sonradan ayrıldı yollar vs vs...
    #4381050 (bedevix, 18.12.2008 21:37)

Copyright © 2009 - uludağ sözlük

bulent ozkam başlığındaki tanımlamalar uludağ sözlük yazarları tarafından yapılmıştır. bulent ozkam ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu bulent ozkam nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur. in this page you can find information about bulent ozkam. Copyrights of the articles are belong to their authors.